Excaven una de les estances del poblat ibèric del Puig del Castell

VIII campanya de camp de treball

Cultura

L’ajuntament de Cassà de la Selva ha organitzat una nova edició de la campanya d’excavació al Puig del Castell que enguany ha tingut una durada de dues setmanes i ha permès escvar totalment una estança i dues sitges.


Abans però d’iniciar la campanya pròpiament dita, La Colla havia netejat l’àrea d’excavació dels matolls que havien crescut esponerosament i el GREC havia organitzat un dissabte obert a tothom que havia tingut com a objectiu arrencar un bon grapat de rabasses.

Amb aquestes dues intervencions, el jaciment ja estava apunt per a rebre la directora de l’excavació, Natàlia Colomeda; els dos arqueòlegs, David i Miquel Àngel tots de l’empresa Janus; el monitor, Gerard Serrano; i els dinou voluntaris (Albert, Aniol, Anna, Clara, Cristina, Eudald, Joan, Judit, Lluís, Pau, Paula, Raquel, Toni, els dos Gerards, els dos Nils i els dos Martís) que aquest any han col•laborat en l’excavació.

Els treballs han conclòs amb l’excavació total d’una de les estances del poblat i de dues sitges que s’han trobat al seu interior i amb l’inici de l’excavació de dues habitacions més.

Els voluntaris, a part de participar en la descoberta del jaciment, també han netejat part de l’abundós material ceràmic que s’ha localitzat aquest any.
Font: Arxiu Municipal de Cassà

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article