Les 24 hores de tennis taula arriben a la XXIX edició

Més de 300 jugadors inscrits a les competicions del pròxim cap de setmana

Esports

Els pròxims dies 30 i 31 d'agost el pavelló del Foment Deportiu Cassanenc serà l'escenari de la XXIX edició de les 24 hores de tennis de taula, competició en la qual prendran part prop de 250 esportistes.

A més, dissabte al matí es disputarà l'Obert benjamí i aleví amb 80 inscrits més de les categories inferiors, en un llarg cap de setmana en el que Cassà serà la capital del tennis taula català.


Les 24 hores de tennis taula, Trofeu Narcís Negre, arriben a la seva edició XXIX, consolidada com la prova que tanca l'estiu i obre la nova temporada a Catalunya en el món del tennis taula.

Des de les sis de la tarda de dissabte fins a la mateixa hora del diumenge els millors especialistes del país d'aquesta especialitat olímpica disputaran més de mil dues-centes partides per dilucidar el vencedor d'aquest torneig.

A més de la categoria absoluta es disputen les competicions destinades a fèmines, infantils, juvenils i veteans de més de 40 i de més de 50 anys.

Prèviament a les 24 hores, dissabte al matí es jugarà el trofeu Obert de Catalunya per a les categories aleví i benjamí masculina i femenina amb més de 80 jugadors inscrits de tots els clubs de Catalunya.

Més informació a la web del Foment.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article