Ismael Caymel, darrera inscripció a les 24 hores de tennis taula

Es juguen aquest cap de setmana al pavelló del Foment de Cassà

Esports

L'excampió estatal de tennis taula, Ismael Caymel ha estat un dels darrers inscrits a la XXIX edició de les 24 hores de taula que es jugaran aquest cap de setmana al pavelló del Foment a Cassà.


A les sis de la tarda de dissabte donaran inici dels 24 hores d'enguany que finalment comptaran amb la participació de 264 jugadors de més de seixanta clubs de tot l'estat espanyol, especialment de Catalunya i de les Illes.

Entre els darrers inscrits figura l'excampió estatla i vencedor en diferents ocasions a Cassà, Ismael Caymel, que competirà a la categoria de veterans de més de 40 anys.

Entre els favorits destaca la presència de Sara Ramirez, una de les millors jugadores d'Espanya així com el nigerià Ahmed Wahab i diferents jugadors de la primera divisió estatal.
Diumenge a partir de les quatre de la tarda es jugaran les diferents finals de la competició que es disputa en les categories femenina, absoluta, juvenils, infantils, i veterans de més de 40 i de més de 50 anys.

Lliga europea a Bèlgica
Entre les absències cal esmentar les de les jugadores cassanenques de superdivisió femenina ja que l'equip del Foment Deportiu Cassanenc -La selva estara jugant la lliga europea a Bèlgica.

Obert de Cassà
Altrament, dissabte a partir de les deu del matí les mateixes instal·lacions del Foment acolliran un campionat obert puntuable per al rànquing català amb la presència dels millors jugadors catalans en les categories aleví i benjamí masculí i femení.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article