Antoni Mas farà la sacada d'honor al partit Cassà-Espanyol B

El músic cassanenc és el compositor dels himnes dels dos clubs

Esports

El músic cassanenc Antoni Mas i Bou serà l'encarregat d'efectuar la sacada d'honor al partit entre el primer equip de la UD Cassà i el segon de l'RCE Espanyol, diumenge que ve, a les 12 del migdia, al camp municipal d'esports.


El fet que Antoni Mas hagi estat l'autor de la música dels dos himnes ha estat l'element d'enllaç entre els dos clubs que porten els mateixos clors (blanc-i-blaus) i que enguany s'enfrontaran per primer cop en competició oficial.

Antoni Mas va composar l'himne del Cassà fa dotze anys i la seva interpretació a càrrec de la coral Bell Ressò és la sintonia d'inici de tots els partits de primer equip al nostre camp. Pel que fa a l'himne de l'Espanyol es va renovar el 1999 amb motiu del centenari del club espanyolista. El fet que Antoni Mas sigui un afeccionat "periquito" declarat i les seves indubtables dots musicals el van fer ser l'escollit per la renovació de l'himne espanyolista.

El partit entre el Cassà i l'Espanyol es jugarà diumenge a les 12 del migdia al camp municipal d'esports de Cassà i anirà precedit de l'emissió dels dos himnes i la sacada d'honor que efectuarà el músic cassanenc. Pel Cassà, a més serà la presentació del nostre equip davant la seva afecció en el present campionat de lliga. Al partit que obria el campionat diumenge passat, a Reus, el Cassà va empatar a zero gols.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article