Invitació als artistes locals

Diumenge, per Santa Tecla es promou una fira per als cassanencs

Lleure i festes

L'Ajuntament de Cassà promou la presència d'artistes locals amb motiu de la fira de Santa tecla, el dia 21 de setembre.
La crida feta des de l'Ajuntament és la següent:


Benvolguts amics,

El motiu d'aquest missatge es fer-vos saber que enguany durant la Fira de Santa Tecla, que se celebrarà el dia 21 de setembre a Cassà de la Selva, tindrà lloc la I MOSTRA DE CREADORS LOCALS. Aquesta iniciativa neix amb la intenció d’ensenyar els diferents treballs creatius senzillament per compartir l’art de cadascú i si s’escau vendre alguna obra.
Aquesta Mostra està oberta a tots els creadors de les diferents disciplines (pintura, escultura, tapís, joieria, fotografia, ceràmica, etc...) i no cal ser professional per participar-hi. Entenem per local a qualsevol persona que visqui, treballi o estudii a Cassà.

Els interessats podeu confirmar la vostra assistència trucant a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Cassà de la Selva – Tel 972460005 (demaneu per la M. Àngels) o bé podeu respondre aquest missatge.
Només caldrà que us presenteu el mateix dia 21 de setembre al c/ Barraquetes a les 9 del matí i tindreu a disposició una taula i dues cadires per fer la vostra exposició.

També hi ha la possibilitat de compartir taula. En aquest cas us podeu posar d’acord entre vosaltres i comentar-ho en el moment que confirmeu la vostra assistència. També us agrairem que ho feu extensiu a totes les persones que creieu poden estar interessats en participar-hi, recordeu que la participació és gratuïta!
És important la vostra confirmació per preveure les taules i cadires que necessitarem abans del dia 19 de setembre.

Us animem a tots a participar-hi i així fer possible aquesta I Mostra de Creadors Locals. Us hi esperem a tots!
Moltes gràcies!


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article