400 esportistes al Foment

Presentació oficial dels equips i jugadors de l’entitat

Esports

Un total de 400 esportistes repartits en les diferents seccions de bàsquet, tennis taula, patinatge i hoquei patins integren la família esportista del Foment Deportiu Cassanenc que s’ha presentat aquest divendres al vespre com a acte inaugural de la temporada 2008/09


Amb les graderies del pavelló plenes de gom a gom l’acte d’estrena de la campanya ha seguit els protocols d’anys anteriors amb la presentació inicial d’un espectacle de patinatge. Ha estat la darrera peça de xou de la secció, “Engranatge” que ha anat seguida d’una exhibició de joves esportistes de l’entitat de les diferents seccions.

Tot seguit les patinadores na escenificat la marxa del club i ha començat la desfilada dels diferents equips de les diverses seccions de l’entitat on han destacat els èxits esportius de l’equip de tennis de taula i la presència a la lliga EBA del primer conjunt del bàsquet cassanenc.

El president del Foment Francesc Nadal ha pres la paraula per destacar l’esforç que representa coordinar l’activitat esportiva en un club tan ampli com el Foment mentre que el regidor d’esports, Miquel Àngel Chamorro ha agraït l’esforç fet per l’entitat en la formació de la mainada cassanenca.

Finalment, l’alcalde de Cassà, Carles Casanova ha fet una reflexió als jugadors sobre la responsabilitat de portar el nom de Cassà a través de l’esport i els ha encoratjat a treballar per millorar en aquest pràctica.

L’acte s’ha tancat amb la fotografia de rigor dels quatre-cents esportistes aplegats al mig de la pista del Foment.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article