L’Ajuntament negociarà un projecte més barat per a la piscina coberta

Reunió promotors-consistori el dia 1 d’octubre

Política


L’Ajuntament de Cassà vol tirar endavant la construcció de la nova piscina coberta que porta més d’un any de retard sempre i quan el projecte sigui menys car dels prop de sis milions d’euros proposats per l’anterior equip de govern.
Dimarts que ve, u d’octubre hi haurà una reunió entre les parts implicades per mirar de consensuar una solució que sigui acceptable per la constructora i l’Ajuntament.

Segons va informar l’alcalde de Cassà, Carles Casanova. en el ple del mes de setembre, -a preguntes de l’anterior alcalde, Antoni Baulida- en la reunió del primer d’octubre s’intentarà acostar posicions per tirar endavant el projecte i al mateix temps que surti més barat per als cassanencs.

La postura del nou equip de govern sempre ha estat la de trobar una alternativa per permetre que els cassanencs gaudeixin de piscina coberta sense hipotecar el futur del poble per una inversió massa ambiciosa que impedeixi que se’n puguin fer d’altres.

Casanova va recordar que hi ha un contracte firmat entre l’Ajuntament –signat per l’anterior alcalde quan ja no tenia majoria- i l’empresa que lliga la inversió que per tant caldrà trobar una solució de consens que permeti que Cassà tingui piscina però amb unes condicions econòmicament més favorables per al poble

Comentaris

Jo mateix Cassà de la Selva
11.

Aquí es pot veure que la majoria de gent esta en contra de la piscina coberta, però que faran els polítics? el que els hi sortí dels collons... com sempre... o el que els empleni més la butxaca....

Pere Cassà de la Selva
10.

El que està clar és que l'ajuntament va signar un conveni, en el moment es que es va fer i en les condicions que tothom coneix, i que l'actual cartipàs ha de barallar-se per aconseguir el mal menor.Imagineu-vos el que podria arribar a fer la concessionària de la piscina si finalment no es construís, l'ajuntament pagaria una piscina (en concepte d'indemnització) sense ni tan sols tenir-la construida.Gràcies a l'anterior govern tindrem piscina volguem o no (amb ironia)

AXURB Cassà de la Selva
9.

No cal una gran piscina coberta, crec que serìa millor tocar de peus a terra i aixís potser ens en donarìem compte que les canonades d'aigua d'algunes urbanitzacions de Cassà de més de 35 anys s'hauríen d'haber camviat igualment dic del enllumenat públic.

Aldric Cassà de la Selva
8.

Bé, jo hi vaig anar una colla d'anys a Caldes.

M'hi desplaçava amb un autobús sortint del cole i ben content que hi anava.

El que no podem fer és estirar més el braç que la màniga, que em sembla que és el que acabarà passant. I si s'ha de fer, doncs posem una coberta a la piscina que ja tenim.

N'hi ha de ben maques i algunes són desmuntables per poder fer temporada d'estiu i d'hivern.

Segur que el seu cost és notablement inferior al d'una piscina com la que s'ha plantejat.

Aquí us deixo un enllaç d'una empresa que s'hi dedica i que té com a clients alguns Ajuntaments.

No us sembla una solució intermitja que pot satisfer tothom? http://www.forotec.com/archivos/DossierPiscinasDinA4Mail.pdf

cassanenc Cassà de la Selva
7.

sepia,

quan el teu nano tingui 18 anys tambe diga-li que vagi a la mirona i agafi el cotxe amb tot el que aixo comporta,d'altra banda em sembla que l'equip de govern va deixar clar que no era una sala de festes, però es clar el que té el fet d'estar desinformat.a més em sembla que mai han dit no a una piscina coberta sino a "aquesta" piscina coberta

Comenta aquest article