L’Ajuntament demana la revisió cadastral

Govern i oposició d'acord en aquesta actuació

Política

El ple de l’Ajuntament de Cassà va aprovar en la seva sessió ordinària del mes de setembre demanar a l’oficina la revisió del cadastre de Cassà. Aquesta operació tindrà com a resultat destacable l’increment de valor de la majoria de propietats immobiliàries del poble i un increment dels impostos.

El regidor d’hisenda Josep Hernandez (ERC), va defensar aquesta revisió recordant que fa vint anys que es va fer l’anterior revisió i els valors havien quedat desfasats la qual cosa vol dir que hi havia ciutadans que pagaven el que els pertocava i altres que no. Hernandez va dir que era una qüestió de justícia i que cadascú pagaria el que li pertocava. Igualment va recordar el que els habitants de Cassà quedarien en una mateixa situació que els dels municipis del voltant que ja han fet aquesta revisió.

Sergi Baulida (CiU) va dir que per justícia estaven a favor de la revisió cadastral i per això hi votarien a favor, però van demanar que quan es fes es tingués en compte i es revisés també el coeficient que han de pagar les ciutadans per evitar que l’import fos massa elevat i no afectés de manera exagerada les economies domèstiques.

També des de l’oposició, Emili Rebugent va recordar que amb les modificacions que l’equip de govern havia introduït al POM s’havia estroncat la possibilitat d’incorporar terreny urbanitzable al terme municipal. Des de l’equip de govern es va recordar que la qüestió no era la que es tractava al pe i que no ho tenia res a veure amb la proposta de revisió cadastral que es va aprovar per unanimitat.

Per a més informacioó sobre el que representarà la revisió cadastral, cliqueu aquí.

Comentaris

Jo mateix Cassà de la Selva
1.

Vinga.... pagar pagar i pagar, i sempre pagar...

Comenta aquest article