"L'Escombreta coronada" triomfa a la MACCA 09

Concurs de correcurts

Cultura

Un grup de joves de Girona amb el curtmetratge L'escombreta coronada, ha guanyat el dos principals premis del concurs de corre-curts de la Macca 09. La colla que es presentava amb el nom d'experiment Art s’ha endut el primer premi Miquel Porter i Moix i el del jurat, dotats amb 300 i 600 euros, respectivament.


La festa final de lliurament dels trofeus s’ha fet diumenge al vespre a la nau polivalent; d'enjòlit del resultat final del concurs de corre-curts al qual s’havien inscrit 20 grups s’ha incrementat pels problemes tècnics que han retardat uns minuts el visionat dels films que han estat acollits amb força expectació. Enguany el tema o element que de manera imprescindible havia e sortir al curtmetratge era una escombreta de vàter, cosa que ha motivat la imaginació dels guionistes de manera molt diversa, com s’ha pogut veure per la diversitat de tractament de cada pel·lícula.

Enguany, a més dels premis habitual, a Cassà s’ha lliurat per primer cop un guardó en memòria del que fou crític cinematogràfic Miquel Porter i Moix, que la federació de cineclubs ha instaurat per reconèixer treballs de difusió del món del cinema
Els guardons s’han concedit a:

Millor interpretació: Raquel Pijoan i Mònica Camps, per la seva actuació en el musical L’escombreta
Millor guió a Albert Domènech , per reflectir la solitud de la gent de la tercera edat
Tercer premi (100€) al grup Curt Curt Klan
Segon premi (300€) a Fiblada , de Lluís Hereu
Premi Miquel Porter i Moix i primer premi (dos jurats independents han coincidit en el guardó) a: L’escombreta coronada.

Comentaris

Expressarte Cassà de la Selva
1.

Primer, donar l´enhorabona a l´organització del concurs per aquesta iniciativa. En segon lloc una petita correcció. El nom d´experiment Art és incorrecte. El nom del grup que ha produït el curt guanyador, "Escombreta coronada", és EXPRESSARTE, Xarxa de creativitat. Moltes gràcies pel reconeixement del nostre treball.

Comenta aquest article