Jonathan Hernàndez, brillant vencedor del cros de Cassà

Més de cinc-cents atletes a la cursa que tancava la temporada

Esports

L'atleta del Club Lloret La Selva, Jonathan Hernàndez ha estat el brillant vencedor en la categoria sènior masculina del VII cros de Cassà disputat aquest diumenge al matí a la zona esportiva municipal. La prova, recuperada a Cassà després de trenta anys d'absència ha estat tot un èxit amb més de cinc-cents atletes repartits en les diferents categories.
Podeu veure tots els resultats aquí.Des de les deu del matí els atletes han estat els protagonistes de la matinal al camp de futbol i zona dels voltants, per on la UD Cassà havia dissenyat el circuit del cros de Cassà.

Un circuit eminentment pla, però amb un algunes petites pujades i baixades i algunes zones amb aigua que posaven a prova la capacitat dels participants.

La prova sènior masculina ha estat la més interessant amb un duel molt aferrissat entre l'atleta del GEiEG, Hamid Kabouri, i el del Lloret i gran favorit, Jonathan Hernandez. Kabouri ha intentat sorprendre Hernàndez quan faltaven dues voltes per complir les set de la cursa i ha aconseguit uns metres d'avantatge sobre el lloretenc; la reacció del que seria campió ha estat fulminant i en la darrera volta ha superat clarament el grupista fins agafar-li un avantatge de gairebé mig minut, amb la qual cosa Hernàndez ha aconseguit el triomf al cros i el títol en la categoria promesa.

L'atleta cassanenc del Riudellots, Joan PIbernat, ha acabat tercer en aquesta categoria.

La prova també ha servit per proclamar els campions gironins en les diverses categories masculines i femenines.

Dels atletes cassanencs cal esmentar el tercer lloc territorial en prebenjamins de Gerard Van Whije.

Comentaris

Messi Cassà de la Selva
1.

Aquest cap de setmana hi ha agut futbol a Cassà?.

Es que no encuentro la página Boludo.

Comenta aquest article