Vint anys de Grup de Teatre Cassanenc

Doble representació de La filla del mar

Cultura

Gran exit en el teatre Puig d'Aques, en la presentació a càrrrec del grup Cassanenc de l'estrena de l'obra La Filla del Mar (d'Àngel Guimerà) dirigida per Narcís Negre.
Podeu veure'n més imatges aquí.Un segle després de l'estrena d'aquest clàssic català el grup de teatre cassanenc, per commemorar el vintè aniversari de l'arupació s'han atrevit a representar aquesta tràgica història d'amor que té com a escenari un poble de pescadors de la costa Catalana.

Una obra que tot i els anys transcorreguts reflecteix molt dels temes actuals com son l'integració, el racisme, la diferència entre classes socials, i com no, les pròpies xafarderies d'un Poble.
 
La representació de dissabte  i diumenge van tenir un final molt emotiu, amb les paraules del director de la companyia, Narcís Negre commemorant el vintè aniversari del grup de teatre Cassanenc. Narcís Negre, que acab de complir noranta anys, va agrair a tots els membres de la companyia l'esforç realitzat per dur a terme un projecte que aplega actors i col·laboradors de totes les edats.

Comentaris

pancràcia Cassà de la Selva
1.

I quina obra de teatru!!!! no podem envejar als actors de Barcelona ni als de Madrid. Cassà és un poble d'artistes. Sí senyor.

Comenta aquest article