Una altra jornada sense puntuar

El Cassà ja porta nou setmanes sens guanyar a tercera divisió

Esports

El Cassà de tercera divisió continua sense saber el que és guanyar aquest any 2009 i aquest diumenge al migdia ha perdut per 0- 2 davant l'Amposta i comença a tenir urgència de puntuar per no veure's amenaçat pel descens.

El partit ha esta gris, com el temps, i molt poc animat i això s'ha vist en el poc públic que ha acudit al municipal, i això que hi havia una nodrida presència seguidors visitants.

El matx ha començat amb un Cassà molt ofensiu, que en el primer minut ja ha tingut dues ocasions de gol, però a poc a poc a mesura que s'anaven fallant les oportunitats ha permès que els tarragonins agafessin posicions i en la primera ocasió clara que han tingut han marcat el primer gol quan es portaven quinze minuts de joc.

ElCassà ha dominat i cercat el gol de l'empat durant l'hora llarga que quedava i han estavellat dues pilotes al pal; però els davanters no han tingut el seu dia.

En canvi en una jugada aïllada de contracop els visitants han sentenciat el 0-2 que deixa el Cassà amb 31 punts després de 27 jornades.

Altres resultats del futbol cassanenc:

Segona regional
El Cassà B va guanyar a Lloret i es retroba amb la victòria que ja li tocava, gràcies al gols de Marc Portaló, Llinàs i Abu. (podeu veure'n un vídeo aquí)
PB Lloret - UD Cassà B, 2 - 3

Juvenils
Cassà A - Quart, 2 - 6
FE Palamós - UD Cassà B, 1 - 4

Infantils
Malgrat - Cassà A, 0  - 4
Cassà B.- Corçà, 2 - 11

Alevins
Cassà A- Ca l'Aguidó, 1 - 3
Coma Cros - Cassà B, 2 - 0

Fèmines
Cassà- Ca l'Aguidó, 1 - 4

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article