Tot a punt per la cursa BTT del Caixa Girona a Cassà

Diumenge que ve

Esports

Aquest diumenge, 15 de març, Cassà de la Selva, acollirà per onzena vegada la cursa del Trofeu mes prestigiós de les Comarques de Girona del mon de la Btt.


Els Circuits son totalment diferents de les darreres edicions. La sortida, arribada i principals controls seran davant l’Institut. Si be, la sortida serà neutralitzada fins davant el Parc Art, per evitar fer-la amb baixada que podria resultar perillosa. Hi trobarem tres circuits: Un de 1 km per tota la mainada que s’inicia en el mon del Btt, un segon circuit, una mica mes complicat de 3 km per el principiants, alevins i infantils femenins, i un tercer circuit de 10 km per la resta de participants, on tindran que fer diferents voltes segons la categoria. Aquest circuit, es qualificat de trencacames, tècnic, molt dur i exigent en la seva totalitat, on solament hi ha dos petits espais per recuperar energies. La Línea d’Alta Tensió ocupa una part important del recorregut. L’altre part també son corriols, la gran majoria trial.lers. El desnivell acumulat es de 550 mt. per volta.

Les inscripcions seran a partir de les 8.00 h i la primera sortida es donarà a partir de les 9.00h. Els serveis que es donen durant la cursa son: els avituallaments, neteja de bicis, dutxes, informàtica, motos de control, ambulància, megafonia, esmorzar, obsequis record inauguració 09 als participants, així com premis en metàl•lic i trofeus per a les diferents categories.

El Club Ciclista Cassà vol agrair el suport de l’Ajuntament, IES de Cassà, així com també a les empreses col•laboradores: Embotits La Selva, Metall•logic, Agroselva Mag Dog, Unió de Botiguers de Cassà, Cobega S.A Coca-cola, Fustes Garolera, Assegurances Serra, Perforacions Sacot, Electroservei J. Parramón (Millar), Carn i Cuinats Vilà, Formigons Alsina, Reliable Materials Construcció, Frit Ravich, Nutrexpa, Xavier Alsina Maquinaria, Tan-lux S.L., Grafis-Sant Impressors i Bike Girona.

Des del Club Ciclista, també volem agrair el suport i col•laboració de les diferents persones que ens ajuden en tota la tasca del desenvolupament de la cursa així com també demanar disculpes a les diferents persones que es puguin veure afectades per els talls de camins i carrers.

Esperem que els Cassanencs puguin fer un tom per el Institut aquest proper diumenge, on podran gaudir de l’ambient que es viu en el mon del ciclisme i mes concretament en el mon del BTT. Si volen seguir la cursa de mes a prop sempre poden anar a fer un tom per la font de St. Cristòfol, la Casa Nova d’en Frigola o els voltants del veïnat de Matamala

Club Ciclista Cassà.Comentaris

Narcís Cassà de la Selva
1.

Ja l’he fet i es un circuit d’allò mes guapo. Sobretot cal anar amb molt de compte en el tram de baixada de la línia abans d’arribar al corriol de la Font de St. Cristòfol. Això de trenca cames, us asseguro que al menys per mi ho ha estat de veritat. Tot el circuit es una passada.

Comenta aquest article