Dos empats insatisfactoris

Cassà - El Prat 1 - 1; Cassà B- Hostalets, 2 -2

Esports

Els dos equips sèniors de futbol de la UD cassà han aconseguit dos empats en els partits jugats aquest cap de setmana en les seves competicions de lliga. A tercera divisió el primer equip ha empatat amb el Prat en el partit jugat diumenge al matí (1-1), mentre que l'equip B va empatar a 2 contra l'Hostalets dissabte a la tarda.

L'empat de l'equip de tercera divisió significa un punt més en la lluita per aconseguir la millor posició possible un cop assolda la salvació, però deixa els afeccionats sense la satisfacció de veure guanyar el Cassà al nostre camp. Aquest diumenge, sota la pluja, el Cassà ha estat un minut per davant en el marcador, entre els 30 i el 31 de la segona part, ja que després del gol de Cornellà els visitants han empatat i han fet miques l a il·lusió de la victòria. El Cassà ha fet molt més mèrits que el rival, però la sort no els ha acompanyat.

Pel que fa l'equip B l'empat de dissabte contra l'Hostalets els allunya de les seves esperances -poques de lluitar per l'ascens. El Cassà va malbaratar un avantatge de 2-0 (dos gols de Quimet Boadas) i va permetre als garrotxins aconseguir un punt en la part final del matx

Altres resultats del cap de setmana:

Juvenils:
Cassà B – Salt, 6 – 0

Infantils:
Cassà A – Fornells, 6 – 0
Quart – Cassà B, 5 – 1

Alevins:
Cassà B – EF Gironès, 0 – 9
Palamós – Cassà A, 1 - 3

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article