Els jugadors del Cassà, afectats per la crisi

Denuncien els imports que el club no els ha pagat

Esports

La plantilla del Cassà va denunciar ahir la situació del club en un acte de protesta celebrat al camp  de futbol, Els jugadors van explicar que el club els deu unes quantes mensualitats i que se senten decebuts per com s'ha fet el relleu a la directiva.


Segons informa el diari el Punt la plantilla diu que s'ha sentit desemparada aquesta temporada i que ha treballat «entre dues aigües». El capità, Quim Boadas, va fer públic que l'equip no ha cobrat cap mensualitat del 2009 i no va voler centrar la responsabilitat en la junta sortint, encapçalada per Ramon Codina, ni tampoc en la directiva que agafarà les regnes l'1 de juliol, presidida per Carles Jofré.

En nom de la plantilla, Boadas va lamentar que l'equip hagués de treballar sense cap referent clar dins el club: «Hem treballat amb una fissura institucional molt gran que al final s'ha acabat convertint en fractura. Ens ha faltat un referent», va dir. Tot i això, cap dels integrants de la plantilla no ha abandonat la nau, segons va destacar. Els jugadors del Cassà només han volgut alçar la veu quan han salvat la categoria. De tota manera, confien a cobrar les mensualitats pendents (hi ha un reconeixement de deute per escrit del club), que d'aquí a un mes ja seran cinc.

L'entrenador, Robert Vila, que deixarà la banqueta del Cassà, va incidir que la segona volta ha estat «una fugida endavant carregada d'entrebancs», i el seu segon, Pep Triadú, va elogiar els jugadors: «Han oblidat sempre el problema quan han començat els entrenaments i els partits.»

Comentaris

Anna Cassà de la Selva
3.

Eduard entenc que puguis pensar que per l'impagament dels sous, la plantilla pugui abaixar la guàrdia, però jo penso que ara es un bon moment perque demostrin que tot i la problemàtica, posen els colors per davant de tot i la passió per aquest esport.

No es qüestió d'abandonar el vaixell quan les coses van maldades, confiem en que tot es pugui solucionar. Perquè sino, tot en conjunt representaria una gran decepció per a molta gent. (Ja sé que al final l'element que ho mou tot es el poderòs "Caballero Don Dinero" però en fi...).

Sense voler treure importància aquesta problemàtica, la "Crisis" malauradament la sentim tots, i més greu es quan l'empresa deixa de pagar als seus treballadors, d'on d'aquest sou viu una familia.

Sense volguer ofendre a ningú, simplement m'he limitat a donar la meva humilt opinió.

eduard Cassà de la Selva
2.

fa molt que no comentu peró aig de comentar
perque aquet problema es molt important i s'ha d'ereclar

i si dema amb el rpitenca no guanyan sera culpa de lu que deuen
i incara no an gunyat tres punts a casa a la segona volta I ES L'EQUIP QUE TE MES EMPATS(15)
esperem gunyar els 6 punts que queda amb la rapi i el manlleu

i estic molt serios amb el robatori de pilotes que cada cop ni an menus


que quedi clar

aficionat cassà Cassà de la Selva
1.

Primer de tot bon dia
segonament dir: Em poso de peu i aplaudeixo aquesta plantilla, la millor classificada de la història del cassà, que ha salvat la categoria amb mesos d'antel.lació i s'ho han deixat tot al camp.

I segonament entenc que sigui més complicat arribar a final de mes per part de la junta directiva, però jo quan arribo a un acord crec que s'ha de cumplir, i per tant crecq eue als jugadors sel's ha de pagar el que és seu i amés s'han guanyat.

ÉS solzament una opinió humil.

I tercer punt: Em fa unam ica de por el cassà l'any que bé.. la plantilla que tindrà ai a què aspirarà, ...però com sempre estaré amb el club. un aficioinat

Comenta aquest article