S'ha acabat el somni de tercera divsió

El Cassà renuncia a la categoria i l'any que ve jugarà a Preferent

Esports

El que es veia a venir s'ha ratificat aquest nit a l'assemblea de la UD Cassà. El casà ja no jugarà l'any que ve a tercera divisió i militarà a la Regional Preferent, on havia jugat fins a la temporada 2004/05; la magra situació econòmica de l'entitat amb un dèficit de més de 50.000 euros ha comportat aquesta decisió que ha estat ratificada unànimement pels socis de l'entitat.Els 32 socis que han exercit el dret a vot han donat suport a la proposta de la junta directiva per sortir de la greu situació deficitària del club: baixar dues categories, fer un equip estructurat en base a jugadors locals , amb una despesa econòmica mínima, mantenint, si es pot, un segon equip a segona regional, i aprofitar la temporada 2010/11 per fer cau i net dels deutes que s'arrosseguen.

El president del Cassà, Carles Jofré ha resumit la situació del club dient que era nefasta i que la conjuntura econòmica no feia preveure unes perspectives gaire millors, per la qual cosa calia prendre una decisió radical que comportava perdre la categoria que aquest any s'ha salvat lluitant fins al final. Hi havia l'opció de vendre la plaça però això comportava baixar directament a segona regional i només un soci hi ha votat a favor.

Una altra sortida passava per intentar fer la viu viu a tercera divisió, pe`ro les despeses fixes desconsellaven aquesta opció i la proposta de la junta de baixar dues categories ha estat acceptada com la que dóna una resposta econòmica i esportiva més adequada a l'entitat.

Ara el Cassà començarà a treballar per elaborar una plantilla equilibrada segons ha explicat el director esportiu, Pep Mercader amb la il·lusió de fer un equip amb molta gent del poble que permeti fer una temporada sanejada econòmicament i poder fer front als compromisos que hi ha pendents de temporades anteriors.Comentaris

P.S.E. Cassà de la Selva
1.

Penso que ja començava a ser hora de que algú toqués de peus a terra.
Us desitjo molta sort, i que de qui a tres o quatre temporades tornem a tercera amb jugadors de la nostra pedrera.

Comenta aquest article