Primera victòria del Cassà

Esports

El primer equip del Cassà ha hagut d'esperar a la cinquena jornada per assolir el primer triomf a la lliga de Regional Preferent. Aquest migdia ha derrotat l'Horta per 2-1 i abandona la cua del grup.


Després d'un inici de lliga complicat (un punt en quatre partits) el Cassà ha demostrat avui que les derrotes dels primers partits ja estan oblidades i si la setmana passa da aconseguir un empat a Tona avui ha assolit el primer triomf de la temporada en guanyar l'Horta per dos a un.

El partit s'ha jugat, a la segona part, sota una intensa pluja que ha fet més meritori l'esforç dels homes de Pep Mercader que han estat molt segurs en la cobertura defensiva i han creat i aprofitat diverses ocasions de gol.
Al primer temps, Adrià Salas ha aconseguit el primer gol en una gran jugada personal; tot just iniciar-se la segona part, els visitants han empatat aprofitant una de la poques badades defensives del partit; malgrat aquest gol en contra el Cassà s'ha refet i ha continuat cercant la victòria que ha arribat a eu minuts del final en una gran rematada de Marc Salguero.

Els barcelonins han intentat assolir l'empat amb una pressió més intensa però el Cassà s'ha continuat defensant ordenadament i ha guanyat després d'haver tingut alguna ocasió per ampliar el marcador tot i que ha acabat demanant l'hora ja que jugaven amb un home menys per l'expulsió de Raül Troyano.

Pel que fa a l'equip de segona regional, continua sense aixecar el cap després de la derrota soferta ahir en la vista del Ca l'Aguidó que va guanyar per 2-4.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article