El pilot cassanenc Climent Domingo, campió de Catalunya de rallis

Esports

Quan encara manquen dues proves puntuables per la Copa de Catalunya de Rallys d’asfalt 2010, l’equip cassanenc CV Sport, format per Climent Domingo i Joan Venceslao, ha aconseguit l’objectiu que s’havien marcat a principi de temporada, el títol de Rallys d’Asfalt amb el seu Peugeot 206 Súper 1600.Domingo i Venceslao també han guanyat el títol de Grup A i acabaran entre els tres primers del Campionat de Catalunya Mixte de Rallys malgrat no haver disputat dues de les 8 proves.

El 50è aniversari del Rally 2000 Viratges, Organitzat pel Biela Club de Manresa, va deixar ja sentenciada la Copa de Catalunya de Rally d’asfalt desprès de la quarta posició absoluta i primer de classe aconseguida per Climent Domingo i Joan Venceslao amb el Peugeot 206 S1600.

Amb aquest resultats sumen ja 1730 punts amb el que cap rival els pot atrapar encara que guanyin les dues proves puntuables que manquen per acabar la temporada, l’Avià i el Matadepera.

La temporada del jove pilot cassanenc ha estat impecable acabant les set proves disputades i sempre entre els cinc primers de la classificació general. Un triomf, dos segons llocs, un tercer, dos quarts i un cinquè són els resultats aconseguits en aquesta brillant temporada:
“Hem gaudit d’allò més amb un cotxe que encara que sigui una mica just de potència per lluitar pel triomf és un veritable pura sang amb el que hem gaudit en tots i cada un dels trams de la temporada. En molts del rallys hem hagut de córrer molt per aconseguir un bon resultat ja que els nostres rivals tenen un grapat de cavalls més que nosaltres, però estem molt satisfets del
rendiment del cotxe”, deia content el pilot patrocinat per Taps de Suro Pere Xifre, de Cassà.

“Quan hem vist que en la primer passada pel tram de Talamanca en Barroso ens agafava uns segons més hem decidit afluixar una mica pensant en el Campionat i en la propera prova que disputarem, el
Rally Catalunya del Campionat del món que ens fa una il·lusió enorme i és d’aquí només 10 dies, pel que no podíem prendre riscos”· explicava divertit el pilot.

El proper objectiu de Domingo i Venceslao és participar en el Rally Catalunya, la prova catalana puntuable pel Campionat del Món de Rallys en la que participaran com a pilots convidats dins el Campionat del Món Junior
(JWRC), que es disputarà els propers dies 21, 22, 23 i 24 de octubre amb la base situada a Port Aventura.

Classificacions a www.pde-racing.com

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article