El cassanenc Marc Teixidor (UE Figueres) sentencia el Cassà

Esports

El jugador cassanenc Marc teixidor, que milita a a les files de la UE Figueres ha sentenciat avui la derrota del Cassà al camp empordanès en marcar dos gols en tres minuts al seu exequip.


Teixidor ha sortit a la segona part i ha demostrat que manté el seu olfacte de gol en marcar e gairebé totes les ocasions que ha tingut. El cassà ha acabat perdent per 3-0, un resultat excessiu pel treball fet pels homes de Pep Mercader que podrien haver-se avançat al primer temps.

A la primera part el Cassà ha jugat amb molta seriositat i ha posat contra les cordes els locals si bé l'àrbitre no ha volgut veure res a l'àrea local tot i que hi ha hagut tres jugades polèmiques amb caigudes de Kimet, Musa i Roig en zona de penal.
Al segon temps, els figuerencs amb l'entrada de Teixidor han tingut més profunditat i han aconseguit tres gols en poca estona davant un Cassà que ha acusat l'esforç del primer temps.

Perla seva banda l'equip B del cassà continua sense trobar el camí de la victòria i avui ha perdut al camp del Pals per 5-0.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article