Presentació dels jugadors i equips de la UD Cassà

Esports

Gairebé la totalitat dels 250 esportistes que integren la gran família del futbol de la UD Cassà han participat aquest vespre en 'l'acte de presentació de l'entitat que s'ha fet al camp d'esports municipal.


Malgrat el canvi d'hora i data en relació al que és habitual, la festa de presentació dels equips i jugadors de la UD cassà ha estat molt concorreguda amb centenars de pares, mares i familiars que han aplaudit els integrants dels diferents equips del Cassà, des dels més petits, de l'escoleta, fins als de l'equip sènior de Regional Preferent.

En nom dels jugadors han parlat els menuts Martí  Massegur i Aranau Juana, l'infantil Nelson Valdeoriola i el capità de l'equip sènior, Kimet Boadas que han agraït el suport dels pares i afeccionats i han mostrat seva  voluntat tan esportiva com personal, de treballar en el camp defensant els colors del club cassanenc.

En nom de l'Ajuntament han parlat el regidor d'esports, Miquel Chamorro i l'alcalde de Cassà, Carles Casanova, que han destacat l'esforç que fa el club i tots els seus integrants per superar els moments difícils i els han demanat que continuessin en la línia de promoure l'esport i més en una temporada en la que la immensa majoria dels jugadors són del poble. El president del club, Carles Jofré, ha remarcat aquest aspecte de l'entitat i el treball d'entrenadors i educadors en la formació dels jugadors, especialment els més joves.

L'acte ha acabat amb la fotografia de rigor de tots els membres del club.

Diumenge que ve el primer equip del Cassà juga a casa, a les 12 contra el Palafrugell, un derbi que es preveu molt igualat.


Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article