Al Cassà li ha faltat el gol (0-0)

Esports

El primer equip de la UD Cassà ha empatat sense gols aquest migdia en la visita del Manresa. Els cassanencs han dominat però els ha faltat encert de cara a la porta contrària.Després de la victòria de la setmana passada a Mataró, el Cassà tenia l'oportunitat de sumar tres punts més, però s'ha quedat amb un empat que no fa justícia al domini territorial, però reflecteix la manca d'olfacte de gol dels davanters cassanencs.

El Cassà ha jugat més d'una hora amb un home mes per una expulsió justa però absurda del defensa manresà Moi; això ha fet que el partit que fins al minut 30 havia estat anivellat es passés cap al costat del cassà que ja al primer temps ha tingut ocasió d'obrir el marcador en dues intervencions de Boadas i Musa.

Al segon temps el domini dels homes de Pep Mercader ha estat molt més clar tot i que el porter Citores ha tingut dues intervencions salvadores per aturar contracops visitants. La davantera cassanenca ho ha intentat de totes les maneres, per les bandes i pel mig, però el Manresa s'ha tancat molt bé i ha aconseguit mantenir l'empat a zero fins al final.

Pel que fa al Cassà B, continua en crisi i dissabte va perdre contra el Vilartagues (1-3)

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article