Retrobament amb la victòria

Doble triomf dels equips sèniors del Cassà

Esports

La UD Cassà s'ha retrobat avui amb la victòria i els dos equips sèniors del club han jugat els partits que han jugat aquest migdia; el Cassà A ha derrotat al Banyoles (2-1) mentre que el Cassà B ha guanyat a Blanes al Bisbat (3-5)


Des del passat 30 d'octubre quan havia guanyat a Mataró, el Cassà no sabia el que era sumar els tres punts a Preferent i aquest migdia ho ha aconseguit e la visita del Banyoles, un altre dels equips de l apart baixa de la taula.

El cassà ha fet una primera part excel·lent dominant en el joc i en el marcador i s'ha avançat (2-0) gràcies a sengles jugades de Marc Salguero que ha superat l'exporter del Cassà, Gerard.
Abans d'arribar al descans, ja en el minut afegit, el Banyoles ha escurçat distàncies i ha posat el partit molt més igualat; abans el porter cassanenc havia aturat un penal i havia demostrat que està essent un dels millors porters de la categoria.

Ja al segon temps el Banyoles ha buscat amb insistència l'empat mentre el Cassà, amb una alineació de circumstàncies, per baixes i lesions, ha anat aguantant l'empenta dels rivals i fins i tot ha tingut alguna ocasió d'incrementar la diferència en dues jugades de Salguero i Bouba.

Al final el triomf s'ha quedat a casa i els homes de Pep Mercader han demostrat que poden aspirar a anar pujant esglaons ala classificació del grup.

Per la seva banda el Cassà B també ha recuperat el camí el triomf en vèncer al camp del Bisbat a Blanes per 3 a 5.

Comentaris

josepmaría Cassà de la Selva
1.

Bona foto per un molt bon porter. Bravo Sito!

Comenta aquest article