El Cassà només pot aguantar una part a Mollet (3-0)

Esports

El primer equip de la UD Cassà ha perdut aquest migdia al camp del Mollet; les expulsions, tot just iniciar-se el segon temps, de Troyano i Vera han impedit que el Cassà aconseguís quelcom de positiu davant un dels equips més en forma del grup.


Al primer temps els homes de Pep Mercader han mantingut el tipus i han dominat el partit territorialment si bé sense gaire encert davant la porta contrària.

Tot just començar al segon temps Salas ha tingut l'ocasió d'obrir el marcador però es seu xut ha sortit molt desviat; tot seguit Troyano ha vist la segona tarja groga, el Mollet ha fet el seu primer gol i Martí Vera ha estat expulsat amb vermella directa i els problemes pel Cassà han estat per mantenir-se amb dignitat.

La manca de capacitat de l'àrbitre per saber fer-ho imparcialment ha estat un element negatiu per al Cassà que ha aguantat mitja hora amb nou homes i encara que ha encaixat dos gols més també ha tingut alguna oportunitat per posar en perill la porta contrària.

Pel que fa al Cassà B, dissabte a la tarda segon hard-trick consecutiu de Xevi Perez que va marcar el tres gols dels locals contra el can Gibert. El gol de la victòria (3-2) va arribar en una gran rematada, ja en el temps afegit, al minut 93.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article