Es dissol Burman Flash, el conjunt cassanenc més rellevant dels darrers anys

Lleure i festes

Després de 14 anys, 2 maquetes, 4 discs editats i incomptables concerts, la banda de ska-rock Burman Flash ha anunciat avui que ha decidit posar punt i final a la seva trajectòria amb un concert que tindrà lloc el 14 de maig a la nostra vila.

Segons un comunicat emès pel grup, "ha arribat el moment de posar fi a una gran etapa, plena de música, vivències i records, i començar nous projectes. Tots estem molt orgullosos del que hem fet com a banda, i sens dubte per tots els qui n'hem format part en algun moment o altre és un dels millors records musicals que tindrem mai. El grup ha esdevingut una part més de les nostres vides, i ara de ben segur ens costarà acostumar-nos a viure el dia a dia sense Burman Flash".

"Ha sigut una decisió difícil, perquè ens encanta la música i han sigut molts anys junts, però és evident que tot té un cicle, i creiem que és hora de tancar una etapa per poder-ne obrir de
noves".

El grup vol agraïr públicament a tots els que han fet possibles aquests 14 anys de carrera musical, als companys d'escenari, mànagers, tècnics, personals de les discogràfiques, premsa, amics i, sobretot, als seus seguidors.

"Saber que hi ha gent que et segueix per la música que fas, pel que dius i com ho dius és una cosa a la que mai ens hem acostumat, realment omple saber que hi ha algú que gaudeix del teu treball"

El comiat definitiu serà aquesta primavera, amb un concert que tindrà lloc a Cassà de la Selva el proper 14 de maig. "Volem que sigui un dia especial, tan per nosaltres com per tots aquells que han seguit el grup. Serà un concert emotiu, ple de sorpreses i sobretot, ple de música.

Evidentment el concert serà gratuït, ja que volem i esperem poder retrobar-nos amb tot el nostre públic, des dels més veterans fins els seguidors més recents".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article