Captivadora... Susanna del Saz, en directe a la Sala Galà

Lleure i festes

L'auditori de la Sala Galà ha viscut aquest vespre un concert memorable amb motiu de l'enregistrament del programa "Això és la rehòstia" de ràdio Cassà. La presència de la soprano Susanna del Saz, acompanyada en algunes peces per Antoni Mas, Josep Bastons o Ulisses Orduñez, han convertit l'enregistrament en un gran recital memorable gaudit d'allò més pel públic que omplia l'auditori cassanenc.


El programa que condueixen Mariano Xapo Lloveras i Rafael Jiménez de tant en quan fa un enregistrament en directe i en aquesta ocasió l'excantant de la selvatana Susanna del Saz ha estat la convidada per oferir algunes peces del seu nou disc i altres ben conegudes per tot el públic.

La presència entre el públic de destacats músics i cantants ha permès l'audició d'alguns duets inesperats, com amb Antoni Mas al piano (la gavina, Cucurrucu paloma), amb Josep Bastons interpretant Es caprichoso el azar, o amb Ulisses Orduñez, cantant de la Selvatana, amb País petit.

El concert ha recollit un ampli ventall de melodies ben conegudes magistralment interpretades per la Susanna que ha agraït el suport d'un públic incondicional que l'ha ovacionat llargament.

Aquest programa d'Això és la rehòstia es podrà escoltar per Ràdio cassà el primer dissabte del proper mes de maig a les 3 de la tarda.

Comentaris

Montse Cassà de la Selva
1.

Extraordinari!!!
Es el primer qualificatiu que se´m acud per aquest concert.
Molt poques vegades hem pogut gaudir a Cassà d´una vetllada de semblant categoria.
La Susanna majestuosa en les seves interpretacions i propera a l´hora de comunicar-se.
En Bastons entranyable.
En Mas "el" mestre.
I de l´Ulisses que es pot dir...escoltar-lo ès un regal pels sentits.
Ha estat un luxe i un plaer escoltar-vos i gaudir de la vostra presència.
Als conductors del programa endavant i no baixeu el llistó!
Gràcies a tots!


Això ès la rehòstia!!!

Comenta aquest article