La botiga al carrer, preestrena del carrer Major

Lleure i festes

Diumenge que ve amb motiu de la celebració de la fira al carrer els cassanencs i cassanenques podran "estrenar" una part del carrer Major, ja que pràcticament han finalitzat les obres d'adequació d'aquest vial.

Segons ha informat aquest vespre l'alcalde Carles Casanova en el ple municipal, tot i les pluges que podrien haver endarrerit les obres, el ritme d'actuacions en el carrer Major i adjacents segueixen el ritme previst, amb la qual cosa s'espera que els treballs s'hagin acabat abans de quinze dies, com estava previst.

De moment, aquest cap de setmana amb motiu de la Botiga al carrer, diumenge ja estarà obert una part d'aquest sector per als vianants.

la Botiga ala carrer a més d'aplegar establiments locals aquest any tindrà parades d'artesania i a la tarda comptarà amb un al·licient extraordinari amb la trobada sardanista infantil, a la plaça de la Coma

Trobada gegantera
Altrament aquest cap de setmana hi ha diversos actes festius entre els que destaca també la trobada gegantera de dissabte al parc de l'estació amb una cercavila en la que prendran part representants d'una dotzena de municipis.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article