Brillant concert final de Burman Flash

Lleure i festes

El passat dissabte 14 de maig va tenir lloc al Pavelló Polivalent de Cassà de la Selva l'últim concert del grup cassanenc Burman Flash.
La banda s'acomiadava després d'una trajectòria de 14 anys, amb 4 discs publicats i gairebé 200 concerts a l'esquena.

El temps no acompanyava, però la intensa pluja no va ser impediment perquè el pavelló s'omplís de gom a gom de gent que volia acomiadar-se del grup.

Una repassada als videoclips de la banda projectats en vídeo va obrir la nit, fent que el públic s'anés animant mentre no començava l'espectacle.

Una versió inèdita i molt casolana de la cançó "En Clau de Fa" va arrencar els primers somriures. La primera ovació va ser amb l'aparició dels músics dalt l'escenari.

A partir d'aquí molta música, festa, diversió, emotivitat i grans moments.

Tot i no semblar-ho, el concert va ser molt més llarg del que és habitual (gairebé 3 hores), però en cap moment ni els músics ni el públic, absolutament entregat, van defallir, era un dia per assaborir-lo des del principi fins la fi, i semblava que tothom s'havia conjurat per fer d'aquell concert un dia memorable.

Els parlaments de l'Anna entre cançons van estar plens de dedicatòries per les famílies, els amics, els companys de viatge i sobretot el públic que durant aquests 14 anys ha gaudit de la música de Burman Flash.

Les sorpreses van venir a la segona part del concert, quan molts dels membres que han format part del grup van anar desfilant per l'escenari a col·laborar, enmig de les ovacions dels assistents.

La nit va acabar amb l'ctuació de DJ Tarantino, que va posar música per els qui encara tenien ganes de festa.

El grup vol agraïr públicament a tothom qui va fer possible un comiat tan rodó; a l'Ajuntament de Cassà, a l'associació La Burxa, a la Copisteria Cassà i, sobretot, a totes les persones que van assistir el concert, fent possible que el comiat del dia 14 sigui recordat per tots els membres del grup com un dels dies més especials que han viscut mai.

Comentaris

emoció
1.

MOLTES FELICITATS PEL CONCERT QUE VÀREU FER DISSABTE...MILLOR IMPOSSIBLE...US TROBAREM A FALTAR

Comenta aquest article