Música i anècdotes al pregó de la Festa Major

Lleure i festes

Un seguit d'anècdotes i de dades relacionades amb la història de Cassà dels darrers cinquanta anys i amb el món de l'esport, han estat la base del pregó de la Festa Major que aquest vespre ha fet en Xevi Carrera, acompanyat de Narcís Negre. Ambdós han estat els escollits juntament a Josep M. Martí, que no hi ha pogut estar present, per la seva relació amb el bàsquet i el món de l'esport local.

L'alcalde, Enric Bagué ha obert l'acte recordant el significat del pregó i manifestant la seva convicció que amb la creació de la nova comissió de festes la Festa Major de Cassà recuperarà l'esperit ciutadà d'anys enrere que havia aconseguit que la gent de Cassà i de fora reconeguessin la nostra festa com una de les destacdes al calendari gironí.

Narcís Negre, remarcat en la seva intervenció els valors de l'esport com a forjador de ciutadans que saben què vol dir esforçar-se i que estimen el seu poble i ha recordat algunes vivències de la seva joventut i els seus intents, alguns infructuosos, de provar altres esports.

Despres d'excusar l'absència de Josep M. Martí, col·laborador en la redacció del guió, Xevi Carrera ha encetat el seu parlament recordant diverses anècdotes de la seva infància i joventut que han servit per retratar l'esperit d'un personatge que en el món del bàsquet de Cassà ha esdevingut tota una institució.

Les seves aventures al seminari, al col·legi de la Salle, en algunes pistes de bàsquet, a les discoteques de Lloret... han servit per fer xalar el públic assistent que ha viscut en directe el pregó fet al pati de can Nadal. Fins i tot en Xevi Carrera s'ha atrevit a tornar a agafar la guitarra per recordar una actuació de fa quatre dies, quan tocava amb els Estels blaus i va cantar un èxit de Raimon....

Correbars
Mentre a Can Nadal es feia el pregó institucional, els carrers de Cassà estaven ben animats amb els joves participants al Correbars que ha recorregut diversos establiments locals amb música i xerinola.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article