Una gimcana original i divertida

Lleure i festes

Un dels actes nous de la Festa d'enguany ha estat la gimcana jove organitzada aquesta tarda a l'aparcament de la nau polivalent. Molta diversió i bon ambient amb unes proves peculiars que han servit per tirar l'equip més coordinat? fort? espavilat?. El campió ha estat l'equip de les Feliues per davant del Sales de frutas i els Crackers

Com es pot veure a les imatges i vídeos, grups de joves de diferents edats han pres part en aquesta gimcana que s'ha organitzat per primer cop aquest any i que malgrat la seva novetat ha gaudit d'una bona participació amb set equips de sis persones que anaven fent les proves mentre a l'escenari anaven assajant els Teràpia de Shock que aquesta nit actuen a les barrakes.

La primera prova de la gimcana, organitzada per l'area de joventut de l'Ajuntament amb la col·laboració de la comissió de la festa i la de barrakes, ja ha evidenciat la linia de la competició amb una cursa de sacs per equips que ha estat molt competitiva i emocionant.
Després, cursa de "borratxos", carreres d'ous i altres proves d'habilitat que han servit per triar el Dream team de la gimcana jove.

Mentrestant, pels carrers de Cassà aquesta tarda s'han omplert de la música i els balls dels gegenats amb la cercavila tradicional del dissabte de la festa. A les 11 de la nit els petards del correfoc en seran els protagonistes.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article