La barrakes no donen l'abast en la gran nit de la Festa

Lleure i festes

Prop de cinc mil persones han passat aquesta nit per l'espai de barrakes de la Festa Major; ha estat possiblement la que més gent ha aplegat d'ençà la creació d'aquest espai i ha estat un èxit rotund en una nit en la que han triomfat Teràpia de Shock, Bönöbö i  Di-versiones.

Amb el temps acompanyant i moltes ganes de participar i fer gresca, la crisi no s'ha fet sentir en la segona nit de la Festa Major i els cassanencs i cassanenques han aprofitat aquests dies per gaudir-ne plenament.
El programa d'actes s'ha anat desenvolupant amb normalitat amb diversitat de propostes per a totes les edats.

Després del correfoc de dissabte a la nit, les barrakes allargaven el seu espectacle fins a la sortida del sol amb un repartiment e xocolata desfeta i un cercavila a càrrec de Los Labradores, una xaranga que passejava pel poble els més resistents.

Sense temps de descansar al passeig de Vilaret es plantaven els taulers per fer una sèrie de simultànies d'escacs amb el mestre català Pol Sabrià i a  la plaça de la Coma els infants començaven a dibuixar sobre l'asfalt; una banda de jazz donava aires de New Orleans a la vila, que avui viu el seu diumenge de la Festa Major...

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article