L'Ajuntament actualitza la guia dels veïnats de Cassà

Cultura

L’Ajuntament de Cassà de la Selva ha fet pública la guia dels 11 veïnats del municipi. El document inclou notes històriques de cada veïnat així com un mapa amb la relació de masies que hi ha a la zona. Aquest document substitueix a l’antiga guia de veïnats que s’havia publicat l’any 1995.

La guia de veïnats de Cassà serveix perquè la població conegui els trets històrics més destacats de cada veïnat i també és útil com a eina d’orientació.

Segons ha informat l'Ajuntament, els ciutadans poden obtenir un d’aquests exemplars en format digital a través del web de l’ajuntament www.cassa.cat. Aquesta guia també té una finalitat molt tècnica ja que és utilitzada per tots aquells que treballen diàriament a la zona dels veïnats, una extens territori al voltant del nucli urbà que és molt important per a Cassà.

La realització de la nova guia dels veïnats ha estat possible gràcies a l’ajuda de tots els alcaldes dels veïnats i al senyor Joaquim Mundet i Creus.

El regidor d’urbanisme, Emili Mató, destaca la importància que una eina com aquesta estigui actualitzada ja que “els veïnats són una part igual d’important que el nucli urbà de Cassà de la Selva i cal prestar-los l’atenció que es mereixen”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article