Festa final de curs amb pares

per CEIP Aldric

Entitat

El dissabte dia 7 de juny es va celebrar la festa de final de curs, organitzada per l’AMPA i amb l’assistència de pares, mare, alumnes i mestres de l’escola. Així, a partir de les 5 de la tarda, va començar la festa al Pavelló Polivalent. Els nens van poder gaudir de castells inflables durant una bona estona.
A partir de les 8 el vespre, els alumnes van pujar a l’escenari per tal d’interpretar una cançó davant els pares.

El dissabte dia 7 de juny es va celebrar la festa de final de curs, organitzada per l’AMPA i amb l’assistència de pares, mare, alumnes i mestres de l’escola. Així, a partir de les 5 de la tarda, va començar la festa al Pavelló Polivalent. Els nens van poder gaudir de castells inflables durant una bona estona.
A partir de les 8 el vespre, els alumnes van pujar a l’escenari per tal d’interpretar una cançó davant els pares. Va obrir el festival en Marc Ciurana, monitor de l’activitat extraescolar d’expressió corporal. Els nens de l’escola que participen d’aquesta activitat van oferir-nos uns bonics balls en els que els nens van mostrar-se expressius

A continuació, tots els nens van dividir-se en grups-classe per tal de mostrar als pares els balls que havien estat assajant a l’escola. Els nens representaven les quatre estacions, i cada grup-classe ballava la cançó de la seva estació. Així, van començar els alumnes de P4A amb una cançó que representava la tardor. A continuació, els alumnes de P4B van representar l’hivern. Seguidament els alumnes de P3 van interpretar la primavera; per finalitzar el festival els alumnes de Cicle Inicial van ballar “Greased Lightning” de Grease, per tal de donar la benvinguda a l’estiu amb l’ambient festiu que li correspon. La divertida coreografia va animar el públic, que es va sumar al ball.

Un cop finalitzades les actuacions, les famílies es van entaular per tal de començar a sopar en un ambient distès i relaxat. Després del sopar hi ha haver ball.
Cal agraïr a tots els pares i mares de l’escola el regal que van fer a l’escola durant la vetllada: uns preciosos contes que han passat a emplenar una mica més la biblioteca de l’escola. Tant mestres com alumnes els donem les gràcies per la seva aportació de la que tots i totes gaudirem.

PERÍODE INTENSIU

Després de l’agradable vetllada del 7 de juny, el final de curs semblava més proper. I tant era així, que el dilluns següent es va començar el període intensiu. El que significava tardes lliures, podent utilitzar el servei de casalet a les tardes, i la continuació del servei de menjador. Els matins, pels alumnes d’Infantil s’han fet més llargs, ja que durant aquests últims dies plegaven a la una. No significava cap canvi, no obstant, pels alumnes d’Inicial, que en fer sisena hora, han plegat a la una durant tot el curs.
Els finals de curs sempre són enfeinats: preparar àlbums, acabar feina pendent; i sempre venen acompanyats per una combinació de sentiments sovint contradictoris: alegria pel començament de l’estiu i les vacances, però també certa tristesa per la consciència de que s’està celebrant un final, un adéu al curs que deixem enrere. Un adéu, però, que és un “fins aviat”, ja que ens retrobarem al setembre amb les forces renovades i disposats a encarar un nou curs amb la mateixa il•lusió.

PINTEM UN MAR

Amb l’arribada de l’estiu els alumnes de P4 han volgut decorar l’escola tot pintant un mar ben bonic.

ANEM A LA PISCINA

Els alumnes de Cicle Inicial van aprofitar l’arribada de la calor per anar a la piscina de Cassà de la Selva. El dimecres 18 de juny els nens i nenes van anar equipats amb banyador i tovallola per tal de fer un capbussó ben refrescant.

ÚLTIM DIA D’ESCOLA: LA FESTA DE LA BICICLETA

El dijous al matí van gaudir de l’últim dia d’escola tot fent una bicicletada pels voltants de l’escola. Hem d’agrair la gentilesa de la Policia Local de deixar-nos senyals de trànsit amb les que vam poder muntar un circuit en bicicleta tot treballant l’educació viària. Els nens van dur tan bicicletes, patinets i cascs per tal de que l’activitat resultés divertida al mateix temps que segura. A continuació, els nens van recuperar forces tot menjant un gelat.

CONTES A LA LLUM DE LA LLUNA (19 JUNY)

La mateixa nit del dijous 19 de juny nens, nens i mestres del Ceip Aldric es van reunir tots plegats per tal de celebrar l’acabament de curs. I quina millor manera que compartir tots junts la nit a l’escola.
La vetllada va començar a les 8 del vespre, amb l’arribada dels alumnes de Cicle Inicial, que són la classe de les pizzes. Com a tal, van sopar pizza i tots plegats.
A les 9 la resta d’alumnes de l’escola van arribar ben preparats amb el pijama i els sacs de dormir. Era nit de lluna plena, i es va aprofitar per explicar contes a la llum de la lluna. La Carmina Rabassedas va visitar-nos per tal d’embadalir els nens d’Educació Infantil amb els contes. Per l’altra banda, els alumnes de Cicle Inicial van gaudir dels contes de por explicat per l’avi d’en Lluís, de segon de Primària.
Un cop explicat el conte, els nens van córrer per la foscor del pati de l’escola, preparats amb les seves llanternes, per tal de trobar els personatges del conte
I havia arribat l’hora d’anar a dormir. Per això es van distribuir els nens per classes, de manera que els nens de P3 van dormir a la seva aula, els alumnes de Cicle Inicial a l’aula de psicomotricitat, i els de P4 a l’aula d’informàtica i la de música. Allà van obrir les seves bosses i van preparar els sacs de dormir.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article