Activitats del mes de desembre

per Llar d'infants Taps

Entitat

 Ja ha arribat el desembre, per  a nosaltres un dels mesos més divertits de l’any, ja que està ple de sorpreses i emocions!!!
Vaig arribar a l’escola carregat amb un pot metàl·lic i no sabia el que en sortiria. Amb l’ajuda de l’educadora , el vam guarnir amb gomets rodons i de diferents colors, que de vegades se’ns enganxaven als nostres dits! També hi van enganxar  una  cançó que deia: «Repica que repica, repica el tabalet.


 Ja ha arribat el desembre, per  a nosaltres un dels mesos més divertits de l’any, ja que està ple de sorpreses i emocions!!!
Vaig arribar a l’escola carregat amb un pot metàl·lic i no sabia el que en sortiria. Amb l’ajuda de l’educadora , el vam guarnir amb gomets rodons i de diferents colors, que de vegades se’ns enganxaven als nostres dits! També hi van enganxar  una  cançó que deia: «Repica que repica, repica el tabalet....». Un cop acabat de decorar el nostre pot ens el van lligar a la cintura i vet aquí que s’havia convertit en un tabalet, el qual vam fer servir per anar a veure el tió i cantar-li aquesta bonica cançó i també les nadales.
A les nostres famílies les vam obsequiar amb un detall fet per nosaltres, voleu saber què era?
Doncs era un avet de Nadal per decorar l’arbre de casa nostra. El vam pintar  amb les nostres mans i dits tot utilitzant pintura casolana de diferents colors: verd, vermell, blau i groc, també van posar una etiqueta amb el vers de Nadal i a la punta de l’arbre una estrella.
Els nostres companys de P2, van elaborar un detall per decorar l’arbre, on hi havia diferents motius nadalencs i a un d’ells, sortia la seva foto.
El dia 20 quan vam arribar a l’escola el nostre tió estava molt mudat, preparat per fer-lo cagar. Vam sortir a picar al tió i cantar-li la seva cançó i... de sobte, quan vam aixecar les seves faldilles vermelles... Sorpresa! Hi havia tot ple de regals! Pels més petits un ànec arrossegador i pels més grans un encaix imantat.
El més emocionant va arribar a la tarda del dia 21, van venir a visitar-nos els patges d’orient!!!
Van passar per les aules de P1 a saludar-nos i alguns dels meus amics van plorar una mica quan els van veure. Els nostres companys de P2 van anar a l’aula polivalent a rebre’ls!
Quan van obrir les portes, la nostra família ens va venir a recollir a les aules i l’educadora va donar la carta que havíem «escrit» per entregar als patges.
Va ser un mes de moltes emocions, alegries, rialles i...algun plor!
Moltes gràcies, novament, a la nostra Ampa per la seva col·laboració!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article