campionat pàdel 2013

per Club Tennis Cassà

Entitat

 

El cap de setmana abans de Nadal va acabar el 4rt Campionat de Pàdel celebrant-ne  les diferents finals en  cada una de les categories.

En el Grup Femení la final la van disputar les parelles formades per: Mar Jiménez i Eva Garrido  contra Eva Llonch i Montse Mis. 

El cap de setmana abans de Nadal va acabar el 4rt Campionat de Pàdel celebrant-ne  les diferents finals en  cada una de les categories.

En el Grup Femení la final la van disputar les parelles formades per: Mar Jiménez i Eva Garrido  contra Eva Llonch i Montse Mis. El partit fou molt disputat i entretingut ja que no es veia per quina parella es decantaria degut a  la igualtat en els jocs. Després d’un set per cada una de les parelles 6-3  i  6-8 es va disputar el tercer set que va acabar amb un tie-break molt renyit. Van acabar guanyant la Mar i l’Eva per un 9-7.

En el Grup mixte la final la disputaren les parelles formades per : Sara Blanquera i Sergi Ceres contra Mariona Julià i Fran Pla. La cassanenca Sara i en Sergi en foren els guanyadors.

En el Grup D  la final va ser entre  en Màrius Pérez i l’Eduard Dalmau contra en Sergi Amer i l’Agustí Cruanyes. Guanyaren els primers en tres disputats sets.

En el grup C la final fou de l’equip format per en Carles Baena i l’Eduard Lorente contra en Sergi Rojals i en Joan Roca. Es van imposar els primers.

 

El grup B enfrontà en Robert Fuertes i l’Aleix Barana contra en Jordi Laromaine i en J.Mª Quintana. Els primers en foren els guanyadors.

 

La final del grup A , els que en teoria en saben més, enfrontà les parelles formades per en Sergi Daranas i l’Oscar Sebastian contra l’Enric Paradeda i en Salvador Castro. Fou una bona final amb punts realment espectaculars. La parella d’en Sergi i l’Oscar es van imposar després de tres sets.

 

La participació global de més de 50 parelles dóna fe de l’èxit del campionat. Fins a la primavera que anirem per un altre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article