Campionat piramidal de tennis

per Club Tennis Cassà

Entitat

TORNEIG PIRAMIDAL DE TENNIS

 

Aquest  curs  tennístic  va començar amb un nou tipus de torneig: el torneig piramidal. Com el seu nom indica  els jugadors estan col·locats segons el seu rànquing  en forma de piràmide de més a menys.TORNEIG PIRAMIDAL DE TENNIS

 

Aquest  curs  tennístic  va començar amb un nou tipus de torneig: el torneig piramidal. Com el seu nom indica  els jugadors estan col·locats segons el seu rànquing  en forma de piràmide de més a menys. A tall d’exemple i perquè es vegi com funciona: al capdavant , a la punta hi ha en Lluís Fusté ; ell només  pot jugar amb els dos que té  a sota seu que són els que l’han de desafiar. En el cas que un dels dos el guanyés  canviaria de posició, el que ha guanyat puja un esgraó i el que ha perdut el baixa i  així successivament en cadascuna de les línies de la piràmide. No es pot jugar amb un jugador que està en la mateixa línia.

D’aquesta manera el torneig és molt dinàmic ja que la classificació pot canviar contínuament en funció dels desafiaments que hi hagi i lògicament dels resultats.

L’ambient que s’ha creat és molt bo i el torneig del desafiament com també es podria anomenar va a tot ritme.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article