Comencem un nou curs tennístic

per Club Tennis Cassà

Entitat

 TORNEM A COMENÇAR                                              

               

Després del parèntesi estiuenc retornem a la normalitat. Les vacances del mes d’agost a l’ Escola una vegada finalitzat el casalet d’estiu del juliol han servit per recuperar ànims, forces i renovar il·lusions pel curs que comença al mateix temps que l’escolar. TORNEM A COMENÇAR                                              

               

Després del parèntesi estiuenc retornem a la normalitat. Les vacances del mes d’agost a l’ Escola una vegada finalitzat el casalet d’estiu del juliol han servit per recuperar ànims, forces i renovar il·lusions pel curs que comença al mateix temps que l’escolar. L’Escola ha fet vacances no així el club ja que les instal·lacions sempre obertes les 24 hores al dia fan que molts socis i afeccionats al tennis i /o pàdel  utilitzin les pistes a les hores que més els convinguin. No cal dir, és clar, que les hores de més insolació són les menys concorregudes i en canvi a primeres hores del matí o a la tarda quan el sol ja no escalfa tant veus com les pistes es comencen a omplir de jugadors i jugadores  que venen a fer la seva partida.

A banda  de les sis hores de tennis que es van fer al juliol durant un cap de setmana i les diferents partides del campionat piramidal, la gent de pàdel ha configurat durant forces dies, normalment dijous,divendres i diumenge matí, l el que han anomenat “un americà” un torneig de quatre parelles , dues hores de joc,  que  anaven jugant entre elles i que va resultar  molt entretingut  a la vegada que molt disputat.  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article