Actualitat de l'hoquei cassanenc

per FDC hoquei

Entitat

Repassem els resultats de les darreres setmanes en les competicions que disputen els equips del Foment Deportiu Cassanenc:

Escola
Els més petits, els de l’escola, continuen iniciant-se a aquest esport amb els entrenaments setmanals i els diferents partits amistosos que realitzen cada dues setmanes, més o menys. Darrerament el Foment Deportiu Cassanenc ha participat a la trobada d’escoles del Club Patí Caldes, que va tenir lloc a Caldes de Malavella el dia 7 de juny.

Repassem els resultats de les darreres setmanes en les competicions que disputen els equips del Foment Deportiu Cassanenc:

Escola
Els més petits, els de l’escola, continuen iniciant-se a aquest esport amb els entrenaments setmanals i els diferents partits amistosos que realitzen cada dues setmanes, més o menys. Darrerament el Foment Deportiu Cassanenc ha participat a la trobada d’escoles del Club Patí Caldes, que va tenir lloc a Caldes de Malavella el dia 7 de juny.

Els jugadors de l’escola van realitzar tres partits:
F. D. Cassanenc - Palafrugell 1 – 2.
F. D. Cassanenc - GEIEG A 2 – 3.
FD Cassanenc - Jonquerenc 4 – 0

Van ser uns partits molt ajustats i emocionants tant dins la pista per part dels jugadors com a fora per part dels pares.
En aquests partits hi van participar : Nuria Vert, Nuria Pla, Martina, Quim Planas, David Puigdevall, Natalia Puigdevall, Josep Jordà, Biel Horta, Biel Mir, Martí Massegur, Marc Simon.


Prebenjamins
Durant el mes de maig, els dos equips Prebenjamins del Foment han realitzat les eliminatories dels seus respectius grups quedant en bona posició. El Prebenjamí A va quedar en desena posició i el B, que és el primer any que participa al cam-pionat territorial va quedar en quinzena . El campionat constava de 25 equips.


Benjamins
F. D. Cassanenc A 11 - 3 C. H. Lloret
Domini total del cassanenc en aquest partit. Festival de gols de tots els jugadors que formen part d´aquest equip i l´habilitat dels dos porters que feien unes parades espectaculars.
Jugadors cassanencs: Pol Rahola, Pere Rovira(porters), joan Plaja, Marc Pujolar, Xavier Coll, Miquel Roura, Arnau Bou, Marc Gallardo.
Els dos equips benjamins del Foment han participat a les eliminatories del campionat territorial de Girona quedant en 3er lloc el Benjamí B i el 9è lloc el Benjamí A. Felicitem els dos equips per aquests bons resultats, ja que les eliminatories van ser molt disputades amb la participació de 24 equips.


Alevins
FD Cassanenc 6 - 3 Arenys
El Cassanenc va derrotar l´equip contrari en un emocionant partit on els jugadors d´en Quim Serra van donar tot el que saben a la pista. Un merescut triomf, bones jugades i unes inervencions excel. lents del nostre porter Pol Rahola. Amb aquest resultat es mantenen a la primera posiciò del seu grup.
Els alevins ja han acabat la temporada. Cal destacar la segona volta de la lliga on han quedat primers del seu grup. Desprès, a les eliminatories que van tenir lloc a Sta. Coloma de Farners van quedar eliminats per l’Esfèric de Terrassa en un bon partit dels cassanencs.


Infantils
Una vegada finalitzat el Campionat de Catalunya, aquest equip ha jugat la Copa Federació, amb uns grups de quatre equips molt igualats. El Cassanenc ha guanyat a casa i ha anat perdent a fora, excepte amb el Girona, amb el qual s’han perdut els dos partits, el de Cassà en un partit molt disputat, i aixó ha significat no classificar - se, malgrat que el nostre equip guanyés a Cassà al campió final del grup que ha resultat ser finalment el SEK La Garriga.
Resultats:
FD CASSANENC 5 - SANT JUST 4
CH GIRONA 13 - FD CASSANENC 6
SANT JUST 7 - FD CASSANENC 5
FD CASSANENC 6 - CH GIRONA 8
FD CASSANENC 6 - LA GARRIGA 3
LA GARRIGA 6 - FD CASSANENC 1
Formen part de l’equip d’infantils del Cassanenc els següents jugadors: Kevin Bou (p), Eric Barcons, Albert Oliveras, Xavier Casabó, Albert Artigas, Marc Jordan, Jordi Besalú, Roger Pera, Adrià Tarrés i Pau Reixach.
Jordi Besalú, campió de Catalunya
El cap de setmana del 6 al 8 de juny s’ha celebrat a Vic el campionat de Catalunya de seleccions infantils per territorials. Hi participaven la selecció de Girona (amb el cassanenc Jordi Besalú, les de Barcelona A i B, Lleida Tarragona i Andorra. La selecció de les comarques gironines s’ha proclamat campiona guanyant a totes les altres seleccions. Felicitats Jordi!!!


Fèmines
La jugadora del Foment Deportiu Cassanenc Ester Nadal ha estat seleccionada per formar part de la selecció catalana sub - 19 que participarà, a finals de juny, al campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.


2a Catalana
F. D. Cassanenc 5 – 6 H. C. SALT A
Un partit molt igualat que va tenir lloc al pavelló de Cassà. Els dos equips van mostrar un bon joc. Un seguit de contraatacs que van decidir el partit a favor del Salt.
C. P. Breda A 8 – 5 F. D. Cassanenc
L’ultim partit de lliga d’aquesta temporada. El Breda va dominar durant la primera part quan va anotar 6 dels 8 gols. El Cassanenc va intentar remontar a la segona part però va ser imposible.
El Foment ha acabat la lliga en 7ª posició.


1a Catalana
F. D. Cassanenc 1 - 0 Sant Feliu C.
Per problemes de jugadors, el St Feliu de Codines no es va presentar a la pista del cassanenc.
F. D. Cassanenc 7 - 3 Farners

Els homes de Toni Alcaraz van guanyar el C. H. Farners amb un contundent resultat de 7 a 3. A la primera part els dos equips feien un joc molt ràpid, es va avançar en el marcador l´equip contrari amb dos gols però un gol de l´Eric va fer escorçar distancies i aixi s´arribà a la mitja part. La segona part un bon joc de control i atac per l´equip local i els gols anaven entrant a la porteria contrària, Godoy, Caliz i Quim Serra en van ser els autors. El domini a la pista anava creixent i els jugadors del Farners ja no tenien ni idees ni solucions només es dedicaven a protestar i fer faltes que els portaren a diverses targetes i expulsions. El cassanenc va continuar amb la concentraciò en el joc i demostrant la qualitat que tenen els seus jugadors. Amb aquest resultat el cassanenc es situa en 6ªposiciò.
Jugadors cassanencs: Belmonte, Molina (porters), Caliz, Laromaine (capità), Nestu, Eduard Nadal, Godoy, Albert Gassò, Eric Nadal. La lliga de 1ª catalana ja ha acabat. El Foment ha quedat sisè.

E. N.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article