Activitats del mes de desembre

per FDC patinatge

Entitat

 Com a cloenda de la temporada 2012 i abans de les vacances de Nadal, el 21 de desembre es va fer el festival de Nadal amb diferents actuacions en les que, tant els patinadors que acaben de  començar aquest setembre com els més veterans, van poder demostrar-nos les seves dots. Tot i ser un divendres  a les 18.30h de la tarda molts familiars i  amics van poder gaudir relaxadament dels diferents balls dels nostres patinadors, del repartiment del detall nadalenc i de la posterior xocolatada amb un munt de coques casolanes i melindros.


 Com a cloenda de la temporada 2012 i abans de les vacances de Nadal, el 21 de desembre es va fer el festival de Nadal amb diferents actuacions en les que, tant els patinadors que acaben de  començar aquest setembre com els més veterans, van poder demostrar-nos les seves dots. Tot i ser un divendres  a les 18.30h de la tarda molts familiars i  amics van poder gaudir relaxadament dels diferents balls dels nostres patinadors, del repartiment del detall nadalenc i de la posterior xocolatada amb un munt de coques casolanes i melindros. Bona temporada 2013 a tothom!
Gala 2012 de la Federació de Girona.
 
L’endemà va ser el torn de la cloenda de la temporada 2012 de patinatge de la Federació de Girona.  Aquesta va organitzar la tradicional Gala on hi van participar tots els patinadors de les comarques gironines que havien obtingut pòdiums a nivell gironí, català, estatal, Europeu i/o mundial durant la temporada. Del Foment es va convidar en David Canyet i també van convidar el cassanenc del Palafrugell, Kevin Bordas.
 
Després de la Gala hi va haver el tradicional sopar de la Federació. En el transcurs del mateix hi va haver el repartiment dels patins de bronze (de Cassà en David Canyet i la Paula Barnés),  d’argent  (la Judit Vegas), d’or i de platí. Posteriorment, els assistents van  escollir  l’hereu i la pubilla de la Federació Gironina. Durant el 2013 en David Canyet, que patina al nostre club, i la Marta Caballero, del CPA Girona, seran els representant del patinatge gironí. Enhorabona a ambdós!
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article