Nadal màgic amb l'il·lusionista Xevi

per Biblioteca Sala Galà

Entitat


«Didals, cordes, diaris, fulls blancs... són objectes quotidians, que trobem a qualsevol calaix de casa i que ens poden transportar a un món màgic!» Aquest és un dels consells que el famós il·lusionista Xevi dóna als cassanencs d’entre 8 i 12 anys que segueixen el seu curs. 
 
Es tracta d’una activitat matinal, on per aquestes Festes els infants han pogut gaudir dels ensenyaments d’un dels grans en el món de la màgia i l’il·lusionisme.«Didals, cordes, diaris, fulls blancs... són objectes quotidians, que trobem a qualsevol calaix de casa i que ens poden transportar a un món màgic!» Aquest és un dels consells que el famós il·lusionista Xevi dóna als cassanencs d’entre 8 i 12 anys que segueixen el seu curs. 
 
Es tracta d’una activitat matinal, on per aquestes Festes els infants han pogut gaudir dels ensenyaments d’un dels grans en el món de la màgia i l’il·lusionisme. És un taller que ha comptat amb una gran participació i degut a l’èxit, el Centre Cultural Sala Galà, impulsor del projecte, pretén reeditar per les vacances de Setmana Santa. 
 
Els infants, encantats amb allò après, van fer una demostració pública dels coneixements adquirits, el passat 4 de gener a l’auditori de la Sala Galà. L’espai va quedar ple, no només de familiars i amics dels aprenents a mag, sinó també de curiosos fascinats pel món de la màgia.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article