10 anys després, renovem la nostra web

cassadigital.cat estrena nou format amb el suport de l'ACPC i Tirabol

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Captura de pantalla del web nou
Captura de pantalla del web nou

El 22 de juny passat es van complir deu anys de la posada en marxa del cassadigital.cat. Deu anys que han significat més d’un milió de sessions de visita, tres-cents mil usuaris 2,3 milions de pàgines visitades, trenta tres mil hores amb gent visitant la pàgina, llegint opinant i informant-se de l’activitat locals gràcies a les prop de 4.000 notícies que s’han anat publicant al llarg d’aquests deu anys que hem compartit la vida de Cassà de la Selva

Deu anys després hem cregut que era l’hora de fer una rentada de cara al web i amb l’inestimable suport dels tècnics de Tirabol i l’Associació Catalana de Premsa Comarcal, encetem una nova etapa, amb un nou format, amb la mateix voluntat de contribuir al marc comunicatiu de Cassà de la Selva. Com podreu veure la bova web té, com a característiques principals, una pàgina més neta, amb informació més ben presentada i ordenada i amb la tecnologia adequada per poder-se veure millor en els aparells mòbils, que en l’actualitat són els mitjans més utilitzats per navegar per Internet. Mantenim la informació diària com a centre d’interès de la web i incorporem noves seccions que serveixin per substituir aquelles obsoletes

Una de les novetats que esperem signifiqui un important pas endavant en el paper del cassadigital és l’entrada en funcionament d’una secció d’”opinadors” –encara per estrenar- que té l’objectiu de servir de servirà per difondre les opinions de convilatans que des de diversos àmbits tonguin interès en dir-hi la seva sobre diferents temes siguin locals, nacionals, internacionals, o de l’àmbit que els interessi. Pensem que en els deu anys anteriors aquest ha estat dèficit al web del cassadigital que volem esmenar i per això obrim el web als cassanencs i cassanenques que vulguin manifestar la seva opinió a través d’aquest espai (els interessats només cal que envieu un correu a contacte@cassadigital.cat i us informarem de com fer-ho).

Igualment refermem la nostra voluntat de donar veu a les entitats i associacions del poble per tal que des de la web puguin anar explicant les seves iniciatives i activitats ja sigui a través de l’agenda com amb la publicació de notícies i comentaris que ens vulguin fer arribar per comunicar-ho a la ciutadania.

Avui us presentem una nova imatge de la nostra web i tal i com dèiem quan vam presentar-ne la primera versió, ho fem amb la voluntat d’esdevenir una eina de comunicació entre els homes i dones de Cassà de la Selva. La web és vostra: aprofiteu-la!.

El web antic

Comentaris

Cassanenc Cassà de la selva
2.

Gràcies per seguir informant, es veu una pagina más clara.

Comenta aquest article