Aquest capvespre se celebrarà la Suro Street Fashion

Ahir no es va poder fer pel mal temps

Societat, Economia, Lleure i festes, Cultura

Aquest vespre, a partir de les 8 tindrà lloc la primera Suro Street Fashion organitzada per la Unió de Botiguers (UBC) de Cassà de la Selva. L’acte s'havia de celebrar ahir i es va suspendre per la pluja.

L'acte estava  previst que comencés amb una performance i inauguració davant del Tren Petit de Cassà al carrer Marçal de Trinxeria. Seguidament, a les 21 h, es farà la rua de models pels carrers del nucli històric. A les 21.45 h s’arribarà a la plaça de la Coma i es farà la desfilada de models amb els vestits i complements de suro. Finalment, a les 22 h, hi haurà una desfilada de moda de les botigues de Cassà.

Juanfra Beltran, membre de la junta de la UBC, destaca que la iniciativa ha sorgit perquè «volem que el visitant gaudeixi d’una desfilada de moda per donar a conèixer el comerç de Cassà i viure una experiència completa a través de descobrir els principals carrers comercials del municipi integrats en la ruta del suro».

Els establiments comercials participants són els següents: Viatges Adònia, Magatzems Tàlia, Tot Dolç, Gamma Moda Íntima, 4 passos, 4 passos kids, Diabolos, Clara Moda, Magnatura, Joieria Comas, Mapfre, Petit Outlet, Oliveras Fotògraf, Dausà Moda, Foto i vídeo Cassà, Miqueta, Òptica Baleri, Perruqueria Teresa Vera i El Te Perruqueria.

L’acte, que és gratuït i obert a tothom, rep el suport de l’Ajuntament de Cassà de la Selva, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

 

Comentaris

Cassanenc
2.

Totalment d'acord amb l'opinió de la cassanenca. No estem sol·licitant un referèndum per saber que pensa el poble català sobre la independencia? No demanem poder-lo fer per acceptar el que digui la majoria? Doncs siguem coherents i apliquem a Cassà el que volem per Catalunya Que el nostre l'Ajuntament demostri que és demoràtic, tal i com pressumeix de ser-ho.

cassanenca cassà
1.

Jo no participaré a res de la unió de botiguers i tampoc consumiré als establiments de la coma que tant han pressionat perquè tornin a obrir la circulació als cotxes. Convido a tots els que com jo ens agradaria que cassà fos més pels vianants a què també facin boicot de consum. L'ajuntament no han sigut valent i només ha escoltat a una part minoritària del poble.
Perquè no fem un referèndum?

Comenta aquest article