ERC convoca una assemblea oberta per parlar sobre la promoció econòmica, el comerç, el treball i el turisme

L’assemblea tindrà lloc el dimecres 18 de juliol a les 20 h a la sala la Coma.

Política, Societat, Economia, Lleure i festes, Cultura

ERC convoca una assemblea oberta per parlar sobre la promoció econòmica, el comerç, el treball i el turisme
ERC convoca una assemblea oberta per parlar sobre la promoció econòmica, el comerç, el treball i el turisme

La secció local d’ERC Cassà convoca pel dimecres 18 de juliol a les 20 h a la sala la Coma una assemblea oberta que tractarà sobre la promoció econòmica, el comerç, el treball i el turisme de Cassà. L’objectiu d’aquesta trobada, que és oberta a tothom, és elaborar i consensuar noves propostes i objectius futurs sobre l’àmbit de l’educació de Cassà.

FEINA FETA DURANT LA LEGISLATURA

Des d'ERC es destaca que des que governen a Cassà s’han dut a terme diferents iniciatives en l’àmbit de la promoció econòmica.

En primer lloc, s’ha creat l’àrea de Promoció Econòmica i se l’ha dotat de personal. Així doncs, s’ha incorporat un agent de promoció econòmica i desenvolupament local (AODL) que coordina les polítiques d’ocupació i formació del municipi. Un altre dels reptes que ha complert l’equip d’ERC en aquest àmbit ha estat centralitzar tota l’activitat ocupacional i formativa a l’edifici de Can Trinxeria, en el qual també s’hi ha ubicat un espai de coworking al primer pis.  Des d'ERC es remarca que el fet de disposar d’una àrea de Promoció Econòmica ha permès oferir un catàleg de serveis d’ocupació, el qual té el punt de partida a la borsa de treball que també es gestiona des de Can Trinxeria. Una borsa de treball que  l’any 2017 va aconseguir inserir 35 persones al món laboral, va rebre 101 ofertes de treball d’empreses i 304 persones s’hi van inscriure de nou fins a arribar a més de 850 usuaris. La borsa de treball serveix per dirigir també als usuaris als serveis ocupacionals més específics com per exemple la ‘Garantia Juvenil’ destinada als joves.

ASSEMBLEES ‘PARLEM DE...’

Fins ara, la secció local d’ERC ja ha convocat tres assemblees que han servit per debatre sobre la cultura i les entitats culturals, el projecte de poble educador i l’educació i els esports i les entitats esportives. En tots els casos la participació ha estat molt positiva.

La resta d’assemblees que es convocaran mensualment durant tot l’any tractaran aquests temes: participació, transparència, hisenda i organització municipal; ciutadania: salut, serveis socials i seguretat; medi ambient, veïnats, Gavarres i entorn; espai urbà, urbanisme, mobilitat i via pública.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article