El Ple Municipal del mes de juliol aprovarà la creació del Parc de l’U d’Octubre

El Parc de l’U d’Octubre donarà nom a l’esplanada on es fan les fires i que actualment no té un nom assignat.

Política, Societat, Economia, Lleure i festes

Vista de la plaça de la Coma el dia 1 d’octubre de 2017
Vista de la plaça de la Coma el dia 1 d’octubre de 2017

L’equip de govern d’ERC Cassà portarà al Ple Municipal que tindrà lloc avui dijous, 26 de juliol, a les 20 h, la proposta de crear el Parc de l’U d’Octubre a l’esplanada on s’hi fan les fires, ubicada davant de l’escola Aldric i que limita amb els carrers Pla de l’Estany, Xavier Carbó i de la Via.

La iniciativa s’aprovarà al Ple Municipal després del dictamen de la comissió del nomenclàtor de Cassà de la Selva. La proposta va ser recollida per la secció local d’ERC a partir d’una petició de l’ANC i el CDR de Cassà, els quals buscaven un espai públic per denominar amb el nom de l’U d’octubre i recordar aquesta data significativa.

L’Alcalde de Cassà, Martí Vallès, assegura que «l’1 d’octubre és per a nosaltres una data molt important que cal que recordem. L’Alcalde i tots els regidors de l’equip de govern varem estar compromesos des del primer moment amb la celebració del referèndum, la defensa de la democràcia i els resultats del referèndum».

Vallès afegeix que «el dia 1 d’octubre el poble de Cassà va demostrar el seu compromís amb la democràcia i la defensa dels drets fonamentals. Vàrem tenir la sort de no haver de patir la violència i repressió d’altres pobles amb els quals des del primer moment ens hi varem solidaritzar i donar tot el nostre suport. Aquest parc ha de servir per recordar aquest dia i denunciar la repressió exercida per l’Estat Espanyol. No oblidarem l’1 d’octubre i tornaríem a repetir-lo les vegades que fes falta per defensar la democràcia i els drets de tots els ciutadans».

La inauguració de la denominació d’aquest espai es farà el 30 de setembre conjuntament amb activitats organitzades per l’ANC de Cassà.

C:

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article