La taxació de can Frigola n'augmenta el preu de compra un 5%

El cost previst ara és de 378.500 € en comptes dels 360.000 € inicials

Política, Societat, Economia, Cultura

Unanimitat en votar  la denominació del parc 1 d'octubre
Unanimitat en votar la denominació del parc 1 d'octubre

Segons ha desvetllat en el ple d'aquest vespre el regidor de l'oposició Robert Mundet, la taxació de can Frigola, la finca que vol adquirir l'Ajuntament, n'ha fet apujar el preu un 5% en relació al previst; el cost inicial era de 360.000 € i ara es passa a 378.500 €. El regidor del PDECAT ha lamentat la falta de transparència en aquesta operació  i que l'equip de govern els podia haver informat del canvi, més enllà que ells haguessin manifestat la seva oposició a la compra.

Des de l'equip de govern han respost dient que mai no havien dit que el preu seria de 360.000 € sino que aquesta era la provisió econòmica que es feia i que ja s'havia anunciat que el preu final dependria de la taxació. Pau Presas ha recordat la seva intervenció en aquest sentit que no es correspon amb la informacio publicada tant per cassadigital com per la ràdio municipal de Cassà o el Punt Avui que van dir que el cost de l'adquisició de la finca seria de 360.000 € com es desprenia de les intervencions fetes en el ple. Mundet s'ha mostrat indignat per la resposta de l'equip de govern dient que els havien enganyat i ha acabat reclamant que  la transparència que tan anuncien sigui efectiva en temes com aquest.

El Ple Municipal aprova la denominació del Parc U d’Octubre a Cassà

Per altra banda, el Ple Municipal celebrat aquest vespre ha aprovat per unanimitat de tots els grups municipals (ERC i PDeCAT) la denominació del Parc U d’Octubre a l’esplanada de fires que limita amb els carrers Pla de l’Estany, Xavier Carbó i de la Via. La proposta va ser presentada per l’ANC i el CDR Cassà, els quals buscaven un espai públic per recordar aquesta data significativa, i ha tirat endavant després del dictamen de la comissió del nomenclàtor de Cassà de la Selva. La inauguració oficial de la nova denominació d’aquest espai públic es farà el 30 de setembre conjuntament amb activitats organitzades per l’ANC de Cassà.

AMPLIACIÓ DEL CONTRACTE DE NETEJA VIÀRIA

El Ple Municipal també ha aprovat amb 7 vots a favor d’ERC i 6 abstencions del PDeCAT la modificació del contracte que permetrà incrementar el servei de neteja viària. Aquesta ampliació permetrà la incorporació d’un nou peó que se centrarà exclusivament en la neteja de carrers.

TALLERS DE ROBÒTICA PER PRIMERA VEGADA AL CENTRE CULTURAL SALA GALÀ

El Centre Cultural Sala Galà oferirà per primera vegada aquest curs 2018-2019 tallers de robòtica. El Ple Municipal ha aprovat aquest vespre amb 7 vots a favor d’ERC i 6 abstencions del PDeCAT una modificació de crèdit que permet la compra de material per dur a terme aquestes classes a partir del mes de setembre. Les inscripcions als cursos es poden fer a partir del mes de setembre al Centre Cultural Sala Galà (www.salagala.cat).

 

Un moment del ple municipal d’aquest vespre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article