Gairebé la meitat dels cassanencs s'informa a través de Llumiguia, segons una enquesta feta per l'Ajuntament

El cassadigital.cat també és el mitjà electrònic més utilitzat al nostre poble

Política, Societat, Esports, Economia, Lleure i festes, Cultura, Entitat

Resum dels mitjans informatius preferits pels cassaencs
Resum dels mitjans informatius preferits pels cassaencs

Segons una enquesta elaborada per l'Ajuntament de Cassà, que va preguntar l'opinió a més de 400 homes i dones del poble, gairebé la meitat dels convilatans llegeix el Llumiguia per informar-se; entre els que fan servir mitjans digitals, el 67% van manifestar la seva predilecció per cassadigiatal. cat.

L’enquesta, elaborada entre els mesos de març i abril pels agents cívics, constava d'un total de 20 preguntes. Les principals conclusions del treball, segons  daddes del mateix Ajuntament són:

El 94.3% de la població rep informació de l’Ajuntament de Cassà. L’agenda o els fullets de l’Ajuntament repartits als domicilis són el mitjà més usat per informar-se sobre l’activitat del consistori (96.1%), seguit dels cartells penjats a les cartelleres del poble o als comerços (60.4%).

El Llumiguia és el mitjà de la premsa escrita més utilitzat (48.9%) pels cassanencs que s’informen a través de la premsa escrita, mentre que Cassà Digital és el mitjà digital més consultat (66.7%) pels qui s’informen a través de la premsa digital.

En general, els cassanencs coneixen les actuacions realitzades per l’Ajuntament (per sobre del 70%). Tanmateix, hi ha dos elements que coneixen menys de la meitat dels enquestats: l’Oficina d’Habitatge (només la coneixen un 48.2%) i el portal amb l’agenda cultural de www.cassacultura.cat, obert el gener el 2018 (només el coneixen un 32.7%).

La majoria de cassanencs (95.8%) fan la compra gran a Cassà de la Selva i acostumen a utilitzar el cotxe (77.4%) per fer-la.

Sobre la circulació de vehicles a la plaça de la Coma, la majoria (71%) va respondre que li semblava bé la restricció  els diumenges i els festius. 

Finalment, la majoria de cassanencs consideren la Festa Major (75.2%) o les fires i festivals (72.7%) com els principals elements d’atracció turística.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article