"Les hemos destrozado el sistema sanitario"

Segons el diari Público, el ministre de l'Interior Jorge Fernández Díaz va conspirar amb Daniel de Alfonso, l'ex cap de l'Oficina Antifrau de Catalunya. En una gravació es pot sentir, literalment: "(...) les hemos destrozado el sistema sanitario, les hemos acusado, estamos jorobándoles el CTT (Centre de Telecomunicació i Tecnologies de la Informació) (...)"

Dit d'una altra manera: L'Estat espanyol posa en risc la salut de tots els ciutadans de Catalunya, independentistes o no. Estàs disposat a acceptar-ho?

Davant d'un Estat que es mostra insensible amb el patiment dels seus ciutadans i que els castiga d'una manera miserable sobre la base de les seves idees, tot destrossant el seu sistema sanitari i perjudicant també els ciutadans no independentistes, només ens queda poder construir, entre tots, un futur millor per a nosaltres, els nostres fills i els nostres néts.

LA REPÚBLICA CATALANA:

- Disposarà de la totalitat de la recaptació dels impostos que paguem i podrà crear un sistema sanitari amb criteris de justícia, equitat, eficiència i qualitat.

- D'aquesta manera, millorarà l'especialització i la tecnologia, disminuiran les llistes d'espera i assegurarem unes bones condicions laborals als excel·lents professionals de la salut que treballen a Catalunya.

Tot això repercutirà en una millor salut i qualitat de vida per als ciutadans de Catalunya.

ENDAVANT REPÚBLICA CATALANA !