Vols veure una bombeta de més de 15 metres, encesa per més de 300 espelmes?

Divendres 2 de setembre, a les 9 del vespre, convertirem la Plaça de la Coma en escenari d’un acte de protesta en contra la pobresa energètica.

Farem una bombeta gegant (de més de 15 metres) i l'encendrem amb més de 300 espelmes per denunciar l’actitud que té l’Estat espanyol davant d’una problemàtica que viuen milers de persones a casa nostra.

El passat 23 de juliol de 2015 el Parlament de Catalunya va impulsar i aprovar per unanimitat una llei que pretenia reduir el nombre de desnonaments i evitar talls de llum i gas a famílies en risc d’exclusió social. Però el 29 d’abril d’aquest any el Govern espanyol (en funcions) va presentar un recurs d’inconstitucionalitat contra aquesta llei. Com a conseqüència, aquesta llei ha quedat suspesa cautelarment durant un mínim de 5 mesos deixant sense protecció els qui més pateixen al nostre país.

Davant aquesta situació, no ens podem quedar amb els braços plegats, hem de treballar junts per aconseguir un nou país, més solidari i més implicat amb aquells que més ho necessiten. 

VINE DIVENDRES 2 DE SETEMBRE, a les 9 del vespre, A LA PLAÇA DE LA COMA.

FEM SENTIR LA NOSTRA VEU !

ACTIVA'T PER LA REPÚBLICA !