Estem a punt per poder disposar d'una xarxa de rodalies digna

Les prioritats en infraestructures de tots els governs de l'Estat espanyol són clares:
financen línies només per interessos especulatius, i mai al servei de les persones o l'economia. Espanya és el segon país del món, després de la Xina, amb més quilòmetres de via de trens d'alta velocitat, però a Catalunya els ciutadans pateixen dia rere dia incidències per desplaçar-se a la feina. De fet, la xarxa de Rodalies de Catalunya és la menys puntual i la que acumula més problemes de tot l'Estat espanyol.

ESTEM A PUNT PER PODER DISPOSAR D'UNA XARXA DE RODALIES DIGNA:
Catalunya té un gran potencial econòmic i humà per ser un estat competitiu i ric. Amb la independència podrem gestionar la recaptació dels nostres impostos i, d'aquesta manera, podrem invertir-los amb criteris racionals per garantir un model de transport eficient i raonable que inclogui una xarxa de Rodalies de qualitat.

- Vols continuar viatjant amb un sistema ferroviari de Rodalies a Catalunya que suma quatre incidències al dia de mitjana?
- Vols continuar patint sobreocupació, retards i aturades dels trens sense cap explicació, que afecten el teu ritme de vida?
- Vols continuar formant part de l'Estat espanyol que, amb les seves polítiques ferroviàries, perjudica les persones i les empreses de Catalunya, siguin o no independentistes?

O vols un sistema de Rodalies en justa correspondència amb la dignitat que mereix el teu esforç a l'hora de pagar impostos?

ACTIVEM-NOS PER LA REPÚBLICA CATALANA !

ELS FUTUR ÉS A LES NOSTRES MANS.