El 13N, fem sentir la nostra veu!

El Tribunal Constitucional s'ha autoatorgat la facultat de suspendre qualsevol càrrec polític si considera que pot cometre una il·legalitat. En la pràctica, això implica que, des d'avui qualsevol càrrec polític a l'Estat pot ser suspès temporalment en qualsevol moment, encara que no hagi fet res, per simple sospita del TC, convertit en guardià de les essències.

A més, els processos oberts a Vic contra Joan Coma, a Berga contra Montse Venturós, a més de 300 ajuntaments i molt especialment al nostre Parlament contra la seva Presidenta, Carme Forcadell i la mesa, demanen una resposta. Cal que deixem clar que no deixarem sols aquells representants que se la juguen perquè puguem votar sobre la independència en un referèndum.

El proper diumenge 13 de novembre a les 12 h, Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana i l’Associació de Municipis per la Independència convoquem una concentració a l’avinguda Maria Cristina (fonts de Montjuïc) de Barcelona. 

Unim-nos per defensar les nostres institucions i donar suport als nostres representants polítics. Demostrem al món que no permetrem la vulneració dels nostres drets. Com a demòcrates, hem de fer-nos sentir!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

US RECORDEM QUE per facilitar el desplaçament, a Cassà hem organitzat un BUS:

DIA: 13 de novembre de 2016

SORTIDA: a les 9,30 h de l'aparcament del MaxiDia

TORNADA: a les 16,00 h de Barcelona

TIQUETS: el preu és de 10,00 euros i es poden comprar els dies 7, 8, 9 i 10 de novembre de 8 a 9 del vespre al Centre Recreatiu

 

ANC CASSÀ DE LA SELVA