Ara toca defensar la nostra presidenta del Parlament

Ara toca defensar la nostra presidenta del Parlament.

El proper 16 de desembre Carme Forcadell ha estat citada a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Per aquest motiu, us convoquem per a donar-li suport amb un missatge clar. Ella va ser escollida democràticament per a representar el poble de Catalunya i estarem al seu costat especialment quan sigui cridada a declarar davant tribunals per un suposat delicte de desobediència al Tribunal Constitucional.

Per aquest motiu ens concentrarem el dijous 15 de desembre a les 20 h, davant dels ajuntaments de tot Catalunya, on alcaldes i alcaldesses llegiran un manifest. També ho farem aquí a Cassà, ens trobarem a les 8 del vespre davant de Can Nadal.

L'endemà, divendres 16, fem una crida a acompanyar la presidenta a les portes del TSJC, situat al passeig de Lluís Companys, 12-14 de Barcelona. La convocatòria és a les 9 h del matí.

Així, doncs, per tal de donar escalfor i transmetre in situ el suport que es mereix pel fet de complir el mandat democràtic del poble de Catalunya, el 16 de desembre us esperem a les 9 h a les portes d’aquest tribunal.

PER LA DEMOCRÀCIA, DEFENSEM LES NOSTRES INSTITUCIONS!